Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kontrole na meji so lahko, lahko pa ne. Odvisno, kako se nemcem sprdne - so pa zadnje čase redko.
Gradbišča? V avstriji jih je zmeraj dosti ...
Takod a je težo rečt, kakor naletiš. Pač vzemi uro rezerve (itak se lahko kaka nesreča zgodi, pa čakaš).
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Vprašanje, je šel kdo v zadnjem času z avtom do Minkna
So še vedno kake kontrole na aut/de meji?
Kaka večja gradbišča na poti?
Toliko, da me kaj večjega ne presenti na poti do letališča. Thnx vnaprej
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Kje boš parkiral?
Jaz sem našel en poceni parking v bližini letališča: parking Adler, parkiraš in te peljejo na terminal in te tudi počakajo ko se vrneš - cena 9 dni 39€. Rezervacija online.
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Mater, ste previdni v tujini. Pri nas je pa vse predrago, od parkingov do upoštevanja Cpp.
Na Brniku bi prišlo 106 eur.Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Mater, ste previdni v tujini. Pri nas je pa vse predrago, od parkingov do upoštevanja Cpp.
vse je odvisno od tega, kdaj si na minhenski obvoznici. pa če je slučajno res fuuuuuul snega.Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Pa zadnjih 15km do letalisca se tudi zna zabasat ce taprave ure trofneš
Računano na ure mogoče.Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Na Brniku bi prišlo 106 eur.
Je dražje, ampak ne toliko.Citat:
Posebna ponudba
Koda:Trajanje parkiranja Parkirna hiša Zunanje parkirišče 8 dni (samo v predprodaji) 59,00 49,00 15 dni (samo v predprodaji) 96,00 79,00
Ponudba 8 in 15 dnevnega predplačila je namenjena potnikom, ki potujejo z enotedenskimi oziroma dvotedenskimi aranžmaji in nimajo parkirnega prostora vključenega v ceno aranžmaja. Predstavlja najugodnejšo možnost parkiranja na letališču za en oziroma dva tedna. Poleg nizke cene potnikom nakup pred odhodom letala omogoča izognitev dolgi vrsti pred parkirno blagajno ob vrnitvi s počitnic.