Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
T pomeni, da je znamka premajhne vrednosti ali pa da je ni. Načeloma mora prejemnik take poštne pošiljke doplačati manjkajočo razliko, če pa se poštarju s tem ne da obremenjevati, pa pismo kar vrže v nabiralnik.
Citat: Uporabnik Baloo pravi:
T pomeni, da je znamka premajhne vrednosti ali pa da je ni. Načeloma mora prejemnik take poštne pošiljke doplačati manjkajočo razliko, če pa se poštarju s tem ne da obremenjevati, pa pismo kar vrže v nabiralnik.
Citat: Uporabnik Baloo pravi:
Meni se je že zgodilo, ko sem dobil obvestilo da imam pošiljko za katero moram plačat.
Ker je šlo za društvo/društvo sem se kar malo "smejal" na pošti ko sem iskal baker za doplačilo (med A in B znamko).
Očitno se v Domžalah ne hecajo in se držijo pravil
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.