Postavil bi web site npr. z www.bluevoda.net

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Živjo,
nikoli nisem delal nič v zvezi s postavljanjem internetnih strani,
pa me zanima kako mi kaže, če bi probal z omenjeno stranjo?

Ali mi kdo predlaga kakšno drugo varianto?

In potem se menda na joker.com najame, kupi domeno..!?

Bi pa rad probal naredit eno internetno stran v easy, predstavitev firme, okenca v vrsti, home, o nas, predstavitev, kontakti, pa slikice v ozadju ipd....

A bi to šlo tko kot sem si zamislil?
(Zakaj potem sploh najemati stručkote?)
pozdrav.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz sem najcenejšo varianto našel www.godaddy.com Poleg tega pa predvidevam, da ne bo downtima, glede na to, da je to največji ponudnik hostinga na svetu.

Obe strani, ki ju imam pa delam kar z Front Page-om - se mi zdi, da je še najlažji za začetnika, ker je ful podoben Wordu. Ni neke posebnega, osnova pa le je (kot ti rabiš).

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Zakaj potem sploh najemati stručkote?

Zato, ker ti struckoti imajo v prvi vrsti izkusnje za gradnjo spletne strani in ne naredijo nekega zmazka, ki je potem v sramoto celi firmi.

Struckoti znajo tudi opzimizirati stran, da visoko rangira v iskalnikih, znajo na strani smiselno razdeliti vsebino in obdelati slikovno gradivo, da vse stima za povprecnega obiskovalca. Struckoti tudi znajo narediti stran tako, da je validirana in da se prikazuje pravilno v vseh browserjih. Pa se bi lahko nasteval.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Tako nekako ja
grin1.gif

Aja, pa še to, a ne boš dvakrat spraševal: ko hočeš "postaviti stran" rabiš: 1) domeno, 2) prostor kjer boš gostoval
Ne eno, ne drugo ni zastonj. Če imate v firmi že webserver, boš stran lahk pripopal gor, sicer pa poglej cenike gostovanja.
smile-1.gif

lp