posta na volja.net

dennis18

Pripravnik
6. maj 2008
70
0
6
Se dela, samo kolko je videt imajo tezave z serverji ker vcasih kar lep cas cakas da dobis posto.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
No meni od vceraj ne dela (vec).
Pa tudi na domaco stran se ne morem vec prijaviti :-(.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
Možno.

Za hec sem poslal pred nekaj urami iz gmaila. Nič ni prišlo. Obratno dela takoj in b.p.

Oboje preko web mail vmesnika.

edit: v bistvu bi bilo to čisto logično, glede na to, da nisem več aktiven uporabnik. Zadnjič sem na Volja dial-up poklical 5+ let nazaj. Ampak nekaj mi pravi, da je razlog drugje?

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
Izginila so celo vsa sporočila iz strežnika
uf-1.gif

Očitno pa so stvari že popravili, sporočila so nazaj, prav tako so končno prispeli mejli izpred nekaj dni.

Citat:

Pozdravljeni!

Zahvaljujemo se za posredovano sporočilo.

V nedeljo 25.01.2010 so bila končana tehnična dela na strežniku za spletno pošto. Pri urejanju smo naredili kopije vseh sporočil, ki pa bodo normalno vidna najkasneje v roku 24h od prve prijave v poštni predal.

Sporočila, ki bodo prejeta po 25.1 bodo prišla nemoteno.

Za vse morebitno nastale nevšečnosti se vam v imenu podjetja iskreno opravičujemo.

Vaše zadovoljstvo ostaja tudi v prihodnje naš edini cilj. Za dodatna pojasnila smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu na voljo na telefonski številki 080 600 600 ter na naslovu elektronske pošte: info@tusmobil.si.

bortchy

Zelenc'
2. okt 2008
1
0
1
predlagam da tuš zapustite čim prej saj je najslabši ponudnik storitev ko je bila še volja se je dogajalo a ko so vzeli tuš v roke voljo se ni popolnoma nič spremenilo mislim na bolje samo še slabše je vse v kratkem bom zapustil Tuš beri fuš kar koli naredijo je ena sama fušarija pocerija niič pametnega ne vem kaj se TUŠ gre informatike ko pa je on le za špecarijo prodajat naj delo pusti tistim kateri so temu dorastli in so sposobni

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
mene vedno prepricajo kilometrski sestavki brez locil in velikih zacetnic tako ze po obliki vem da mora biti vsebina sestavka res kvalitetna zato ga z veseljem v celoti preberem glede tusa bom tvoj predlog uposteval v bodoce se mu bom na siroko izognil ce kdo vprasa zakaj bom seveda navedel enajstletnega bortchyja ki se je registriral na forum samo zato da je napisal to eno sporocilo kot avtoriteto s tk podrocja imas morda se kaksen dober nasvet za nas ce ne glede tk pa vsaj glede specerije ali je vsaj specerija v redu meni se ne zdi najboljsa mercator ima vsaj od perutnine ptuj piscance v tusu sem pa nasel samo od pivke ki pa mi smrdijo ocitno jih hranijo z necim cudnim pa se ti so bili tik pred iztekom roka trajanja no hvala za nasvet pa se kaj napisi