Emundia težave? Se jim torej raje izagnemo.
Prvič kupujem pri njih, tako da načeloma ne vem, kakšna je praksa. Mogoče je samo pri dobavi s kolpasan težava. Sem bil namreč v kontaktu s kolpo in vprašal kako to, da je pri njih direktno dražje, pa so rekli da ima spletni trgovec svojega dobavitelja (ne naročajo direktno pri njih) in dobi dober popust, če vzame naenkrat večjo količino. Tako da sedaj sumim, ali da so že vnaprej naročili večjo količino in čakajo, da kolpa izdela in dobavi vse skupaj, ali pa čakajo na večjo količino naročil, pa bodo takrat dobavili po ugodnejši ceni ...
V glavnem, ker so zadeve načeloma na zalogi pri proizvajalcu, me sedaj moti, da ne dobavijo. Hkrati pa me moti, da sploh ne obvestijo, da se je rok dobave prestavil, ampak sem moral poslati email in so mi komaj takrat sporočili novi rok dobave. Sedaj ko je ta rok potekel, pa mi sploh ne odpišejo (mail poslal 31.8.2020), včeraj sem porabil vsaj 1 uro in jih nisem dobil na telefonsko glede naročil. Ko sem jih dobil, pa mi pravi da me bodo vse obvestili ...