POSOJANJE TELEFONOV

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Pozdravljeni!

Ali vi posodite kar tako telefon enemu neznancu na cesti ki te prosi za en klic in pove da je svojega izgubil, sploh če imate hi-tech telefon? Meni se je to kar nekajkrat zgodilo predvsem na železniški postaji ljubljana in nasploh po Ljubljani, pa ravno enkart ga nisem imel pri sebi (bil v avtu) in me ena oseba zaprosi za telefon povem da ga nimam in potem me ta neznana oseba še pošteno nap*zdi kaj ji lažem. Kaj vi naredite?
10.gif

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Pozdravljeni!

Ali vi posodite kar tako telefon enemu neznancu na cesti ki te prosi za en klic in pove da je svojega izgubil, sploh če imate hi-tech telefon? Meni se je to kar nekajkrat zgodilo predvsem na železniški postaji ljubljana in nasploh po Ljubljani, pa ravno enkart ga nisem imel pri sebi (bil v avtu) in me ena oseba zaprosi za telefon povem da ga nimam in potem me ta neznana oseba še pošteno nap*zdi kaj ji lažem. Kaj vi naredite?
10.gif

Ignoriram na celi črti, kot da ga ni.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Pozdravljeni!

10.gif

In si neznanec naloži dobroimetje na svoj mobi? Včasih se je to redno počelo...

Drugače pa načelno telefona ne posojam rad, ampak je pa zadnjič kolegici to zelo prav
prišlo, ko je pozabila telefon doma in ostala z okvaro avta na cesti. To, da je na pamet
vedela številko je pa že redkost :)

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Se mi je kar zdelo. Poleg tega pa je še veliko zelo zelo bednih izgovorov. Danes ko sem bil v Ljubljani ob 6.00 zjutraj se mi je ravno to zgodilo:

"Živjo a mi posodiš mobič, svojga sm izgubila pa ga rabim da pokličem svojo prijateljico"

In jst povem da ga nimam (ker sem ga pomotoma pustil doma) potem pa ona začne tečnarit 100 na uro in sem se obrnil in šel , sploh ker sem bil na tesnem s časom.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Pozdravljeni!

10.gif

Ne. Tudi če vidi, da ga mam, pa sem se še par sekund nazaj pogovarju s kom prek njega, ga ne posodim.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Se mi je kar zdelo. Poleg tega pa je še veliko zelo zelo bednih izgovorov. Danes ko sem bil v Ljubljani ob 6.00 zjutraj se mi je ravno to zgodilo:

"Živjo a mi posodiš mobič, svojga sm izgubila pa ga rabim da pokličem svojo prijateljico"

In jst povem da ga nimam (ker sem ga pomotoma pustil doma) potem pa ona začne tečnarit 100 na uro in sem se obrnil in šel , sploh ker sem bil na tesnem s časom.

Po možnosti đankiji na relaciji Metelkova - železniška postaja. Ni za mobič in potem na tak način kličejo nekoga, ki ima robo.
Sicer žalostno, ampak so tile kvazi klošarji postali tudi precej nasilni, celo kak udarec, odvzem telefona in denarnice te lahko doleti sredi ulice, če ne sodeluješ (beri: daš telefon in si tiho).

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Na zelezniski je policija, kajne ? Zapomnim si opis s cimvec detajli in grem direktno tja in ga prijavim (groznje, izsiljevanje). Policaje placujem za to, da take malce pretipajo, zagotovo bi kaj nasli ...

Se mi je pa zgodilo, da je v bifeju zvecer (zjutraj
smile-1.gif
) kaksen nepoznan bil brez telefona in je potreboval taksi za domov. V tem primeru sem mu ga poklical sam. Imam sicer zelo low-tech telefon, ampak ce ni potrebe, da bi ga nekomu drugemu dajal, potem tega ne bom naredil.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Pozdravljeni!

10.gif

In si neznanec naloži dobroimetje na svoj mobi? Včasih se je to redno počelo...

Drugače pa načelno telefona ne posojam rad, ampak je pa zadnjič kolegici to zelo prav
prišlo, ko je pozabila telefon doma in ostala z okvaro avta na cesti. To, da je na pamet
vedela številko je pa že redkost :)

Zdej si bl težk naloži, ker je po novem še pin zraven.

*127*[vrednost polnitve]*[telefonska številka]*[koda PIN]#

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ja bi tud bilo, ker sej operater ne more vedit PINa če si ga user spremeni... me prov zanima kdo ma tak čudn način filanja računa?
smile-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Nikoli. Če smrdi po nategu, potem verjetno tudi je nateg.

Pošte, restavracije, bari, hotelske recepcije. Pojdi, plačaj kako malenkost in pokliči.

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Pozdravljeni!

10.gif

Steram ga u p.ič.ko materno !!! Al pa še eno na gobec zraven !
10.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz sem zadnjič ravno v okolici železniške postaje doživel tole..

Sumljivec se mi približa in prosi, če mu posodim tel. za hiter klic. Bil sem toliko vljuden da sem se vsaj ustavil in ga pogledal v oči. Rekel sem mu da nimam telefona.

Zanimivo pa je to, da ga vedno nosim v rokah in tudi tokrat je bilo tako (pa ga nisem skrival)
smile-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Še naj bolj enostavno je, če rečeš, da nimaš dovolj na računu, enostavno uporabiš njihovo taktiko, kajti če bi imel, bi ti dal, recimo
wink-1.gif
.

Lp.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Še naj bolj enostavno je, če rečeš, da nimaš dovolj na računu, enostavno uporabiš njihovo taktiko, kajti če bi imel, bi ti dal, recimo
wink-1.gif
.

Lp.

Ja recimo in potem te pred celo Ljubljano nap*zdi "ZAKAJ LAŽEŠ !!!!!"
uf-1.gif

Ja pa da se razumemo, v večini pri meni so ženske ki prosijo.