Pol leta imam Samsung Galaxy S 2, sedaj pa sem še punci kupil rabljenega Samsung Galaxy S.
Na svojem imam Android 2.3.3,
na Galaxy S od punce je Android 2.3.4. Oba sta seveda še v garanciji.
Rad bi posodobil Androida pa tega še nisem delal.
Najprej sem naivno pričakoval, da se Android posodobi sam, pa se očitno ne.
A je posodobitev Androida vzrok, da ti potem pade garancija?
Ko sem iskal rabljen Galaxy S, sem naletel celo na enega, ki je imel gori že Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).
A je to res možno in ali je priporočljivo?
Na katero verzijo bi naj posodobil svoja dva Samsunga?
A po posodobitvi Androida izgubim vse podatke (kontakti, vnosi v kolendar, opomniki, zapiski, ..) ? Če da, s čim jih prej backupiram?
Kaj pa se zgodi z nameščenimi programi? Na svojem imam veliko programov, tudi plačljivih, lepo nameščenih po namizjih? A bom to vse izgubil po posodobitvi?
Prosim vas za nasvet in usmeritev na neko stran, kjer je posodabljanje Androida lepo razložena, skupaj s priporočili/opozorili.
Hvala v naprej.
Na svojem imam Android 2.3.3,
na Galaxy S od punce je Android 2.3.4. Oba sta seveda še v garanciji.
Rad bi posodobil Androida pa tega še nisem delal.
Najprej sem naivno pričakoval, da se Android posodobi sam, pa se očitno ne.
A je posodobitev Androida vzrok, da ti potem pade garancija?
Ko sem iskal rabljen Galaxy S, sem naletel celo na enega, ki je imel gori že Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).
A je to res možno in ali je priporočljivo?
Na katero verzijo bi naj posodobil svoja dva Samsunga?
A po posodobitvi Androida izgubim vse podatke (kontakti, vnosi v kolendar, opomniki, zapiski, ..) ? Če da, s čim jih prej backupiram?
Kaj pa se zgodi z nameščenimi programi? Na svojem imam veliko programov, tudi plačljivih, lepo nameščenih po namizjih? A bom to vse izgubil po posodobitvi?
Prosim vas za nasvet in usmeritev na neko stran, kjer je posodabljanje Androida lepo razložena, skupaj s priporočili/opozorili.
Hvala v naprej.