posoda in bištek

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
kaj noben ne pozna teh znamk
sem verjetno forum falila, al kako to da noben ne pokomentira
sprasujem se.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Ja prav velike niso, za dva bom že skuhala noter. Torej je ta firma OK. Sem bla zadnjič v City parku kjer prodajajo to znamko pa sem dobila občutek, da je posoda kvalitetna, že če samo po ceni ocenim.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Je ja,..moji majo pol posode Fissler, pa pol WMF, in to že 24 let,...je kot nova, tko da glede firme ne boš sfalila...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej si ga pa mal pihnu

11 piskorv za 129€ od WMF nima nič drugega kot WMF znamko.
dno ni debelo, to vidiš, ko primeš posodov roke
pokrovke sos teklene, in vroče
ročaji so vroči.

recimo fisler
maš 5 posod za 100, pa pet za 500. pa primeš ene in druge in je razlika očitna

doma imamo nekaj dobrih, priznanih poceni posod in fislerja 5 za 500. v 5 za 500 se kuha odlično zato je non stop v uporabi. v unih kuhamo čaj, pogrevamo itd...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jaz imam podoben beštek, se ne spomnim, ali sem ga vzela pri Quelle ali Neckermann...vem, da je bil pol ceneje in isto v kovčku...po 12 kosov vsakega...in je čisto soliden.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Na dom sem dobila katalog od Quella, pa začnem malo listat in naletin na te dve zadeve:

bištek

posoda

Ker moram v bližnji prihodnosti kupit zadeve za kuhjo me zanima če bi bil to dober nakup. Bom pa imela 4x indukcijsko ploščo.

Vceraj dobil WMF posodo iz Quelleta in ti recem, samo vzemi. Imam tudi tiste se iz Šparovih akcij (Diadem Plus), ampak tele sedaj so pa dosti bolj kvalitetne in všečne na pogled. Za ta denar ne bos dobila tudi na eBayu.