Poslovna priložnost (dodaten zaslužek)

quertis45

Zelenc'
30. apr 2012
1
0
1
Vas zanima dodaten zaslužek? Imam dobro poslovni priložnost in vse ,ki vas to zanima mi prosim pošljite zasebno sporočilo in v njem napišite vaš mail.Lahko se javite tudi tukaj in napišite zraven mail. Več o tem vam bom poslal na mail

Hvala!

Lep pozdrav!

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Ja,seveda... vsem papkom, ki mislijo, da bodo zaslužili s piramidami bom dajal mail ...
cheer.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Daj napiši javno, bo dostopno več ljudem, tako jih bo več prišlo do možnosti za zaslužek in ti boš imel več od tega! win-win situacija =)!

on samo na maile pali
hysterical-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik quertis45 pravi:
Vas zanima dodaten zaslužek? Imam dobro poslovni priložnost in vse ,ki vas to zanima mi prosim pošljite zasebno sporočilo in v njem napišite vaš mail.Lahko se javite tudi tukaj in napišite zraven mail. Več o tem vam bom poslal na mail

Hvala!

Lep pozdrav!
Naj uganem - Talk Fusion?

Nazadnje urejeno:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
Uporabnik quertis45 pravi:

Hvala!

Lep pozdrav!
Naj uganim - Talk Fusion?

Naj uganem (prvič slišim za to) - pripelji tri prijatelje, oni bodo delali zate, tebi bo letel denar na banko in ratal boš diamant, vozil boš hud avto...

skorpijon

Zelenc'
16. maj 2012
1
0
1
sem probu sto stvari na spletu, klikanje, investicije, ankete ... nategi, izginejo še pred izplačilom ...
nič od tega nisem posredoval naprej, ker nisem nič zaslužil !

v začetku leta sem začel tu : http://adv.justbeenpaid.com/?r=nt9NH4YGqp

prvič posredujem, ker zaslužim !

samo posredujem informacijo. vsak pa se sam odloči, kaj bo z njo.

za več info.: lahkotako@gmail.com

NIKOLI NIKOGAR NE OROPAJ MOŽNOSTI !

jello

Guru
22. sep 2008
10.304
3.929
113
Poceni prodam dober avte .Za kaj več ,mi pišite na ZS .

Edit: pozabil na slovnične napake in presledke pred ločili.

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.304
3.929
113
Citat:
Uporabnik skorpijon pravi:
nič od tega nisem posredoval naprej, ker nisem nič zaslužil !

za več info.: lahkotako@gmail.com

No shit!? mogoče bi naslednjič probal s kakšnim bolj podjetnim mailom. Recimo nekaj v stilu cucymucyatgmail.com bi sigurno palilo. Milslim tako, da že na začetku izpadeš resen pa to. Oziroma sam sebe ne oropaš možnosti al kako že gre geslo.