"Poslovilno" darilo

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zapuščam državo, vbistvu evropo za pol leta, sluzbeno. Punca je rekla, da če si pač to kar grem delat želim,
da me podpira in da me bo počakala pa tut če bi to blo 2 leti. Zdaj pa bi ji rad to njeno "razumevanje" in podporo
nekako vrnil v materialni dobrini. Nemislim, da bi ji kupil avto, ampak pač neka pozornost, pač z "hvala" ji nemorem
povrnit te podpore... (sam vem, da je vrjetno nebi čakal, če bi si umislila da gre nekam)
redface-1.gif

Torej kaj ji naj kupim? Dva tedna pred odhodom, grema za 10 dni na dopust, zaden dan tam bi ji pa rad poklonil nekaj
posebnega. Karkoli pametnega. Cena ne igra vloge, pa makar je celega jurja al pa še čez. (zlatnine ima preko glave,
ker imajo doma zlatarstvo, tako da se morem kaj druga spomnit.)

Hvala za pomoč.

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
Deviški pas.
Pa ključ vrzi v najgloblji vodnjak daaaaleč naokoli.

Šalim se.

Resno: eno vlko kartonsko škatlo kondomov oz. ustreznih zaščitnih sredstev (antrakol, boomefekt, ipd.)

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Ker bo tako kmalu v blodnjah. Predlagam, da ji na dopustu narediš otroka. Tako si bo darilo in tebe zapomnila za vedno.
smile-1.gif

Resno: v kaki boljši mariborski trgovini ali cvetličarni se zmeni, da ji kakih 10 dni po tvojem odhodu dostavijo šopek in kako res dobro obleko, torbico,.... s tem boš dosegel večji efekt kot pa če ji na dopustu še dodatno nekaj podariš.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Deviški pas.
Pa ključ vrzi v najgloblji vodnjak daaaaleč naokoli.

Šalim se.

Resno: eno vlko kartonsko škatlo kondomov oz. ustreznih zaščitnih sredstev (antrakol, boomefekt, ipd.)

Pa luknjice naredi v kondome, da boš imel dokaz, če te bo varala
evil.gif

p.s.: Po tvojem pisanju predvidevam, da greš delati na križarko!?

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Največje darilo zanjo bi bilo, da bi ostal doma. Če pa nemreš, ji vsaj obljubi večno zvestobo, na dopustu pa zexajta brez kondomov obvezno.
cheer.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Glede na to, da te bo čakala, ker ti je to obljubla, ne pozabi na njene potrebe....
DILDO-USB2.jpg

...............mal heca, pa vendarle...pa še praktično, poleg SKYP-A, ko bosta na vezi....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tis pravi:

Opravil internacionalno licenco za ruleto, BJ, HDP in Hold'em, pogoj je edino da se polek dela naučim
še dice (crabs; kocke).

Sem pa sprejet. 13. maj; vkrcam v Torontu, pol pa via L.A., Mehika, Kuba, Florida, Hawaii...
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:sam vem, da je vrjetno nebi čakal, če bi si umislila da gre nekam)
redface-1.gif

tega ne razumem
confused-1.gif

če bi ona šla bi ti šel z drugo, ker pa ti greš, boš pa čez lužo pošten
stupid-1.gif

jst bi ji darilo dal, ko bi nazaj prišel in se prepričal, da je bla pridna
wink-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:

Opravil internacionalno licenco za ruleto, BJ, HDP in Hold'em, pogoj je edino da se polek dela naučim
še dice (crabs; kocke).

Sem pa sprejet. 13. maj; vkrcam v Torontu, pol pa via L.A., Mehika, Kuba, Florida, Hawaii...
cheer.gif

Sam pazi na nos... pri takem delu se zlahka zlomi.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:

še dice (crabs; kocke).

cheer.gif

daj mi pošlji na pm ime križarke....se zna zgodit kak obisk z maribora

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sugurno si nekaj ful želi, nekaj, kar ti večkrat, tako mimogrede omeni..., recimo moja je nora na čevlje in oblekice, če bi bil na tvojem mestu, bi ji kupil res kake hude dizajnerske čevlje, torbico...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
ker vem da brez alterja ne boš mogel....ji pokloni 'nick' in geslo.

Pa bosta debatirala tule
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Sugurno si nekaj ful želi, nekaj, kar ti večkrat, tako mimogrede omeni..., recimo moja je nora na čevlje in oblekice, če bi bil na tvojem mestu, bi ji kupil res kake hude dizajnerske čevlje, torbico...

Sicer ne podpiram teh njenih podvigov v dior pupiko v katero se vednobolj spreminja, ampak očitno bom moral kako oblekico
z mini krilcem nabost... Bomo vidli... Bo pa zadevo dobla par dni po mojem odhodu, ji bo frend dostavil...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne boš falil
zmaga.gif

Jaz sem svoji kupil prejšnji mesec Kowalski škornje, tako jih je bila vesela, da si mi je kar milo storilo
smile-1.gif
.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Na brzino sem dobil tri ideje:

- naret otroka
- kupit deviški pas
- dildota

Pa vidim, da mam za en jebeštrga domišljijo, ker so ti vse predlagali v prvih par postih
grims-1.gif

Nečesa pa ne razumem. Rad bi, da bi te čakala, boš pa ji oblekce & minice šel prej nabavit ...
17758-icon_confused.gif