Posledice vročine ali kaj?

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.054
120
63
Doma
Pa ravno v času "varčevanja"
smirk-1.gif
, nevem zakaj je to potrebno?

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
A niso te rdeče zvezde in parole pa Tito................................. malo preživete stvari? (pa ne mi zdaj če nebi bilo tega nebi bilo nas)

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Uf, kaj vse ni že preživeto, pa žal postaja vedno bolj aktualno (zdravilstvo, religije, ...).

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
A niso te rdeče zvezde in parole pa Tito................................. malo preživete stvari? (pa ne mi zdaj če nebi bilo tega nebi bilo nas)

Ja, tud pri glavni avtobusni najbolje da maistra odfleksajo ane pa tko naprej. Potem najbolje da rečejo Vojašnica Moste ali kaj podobnega, ker bo tudi tale pepek zastaral.
jebeštrga pa tile ta beli na ablasti.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.586
113
partizanski poveljnik, ki so ga lastni likvidirali, nato pa hinavsko slavili?

Jaz bi vojasnice SV poimenoval po padlih pripadnikih SV med vojno leta 91.

Partizanstvo je del nase zgodovine, nima pa veliko skupnega s tem da smo danes slovenija. Ce bi to bilo vodilo partizanstva bi bili slovenija ze leta 45. Pa ne pravim, da je partizanstvo slabo ali da je krivo, da nismo slovenija ze od leta 45 ampak enostavno nima takega pomena za naso samostojnost kot nekateri skusajo prikazati.

Konec koncev bi tako vojasnico raje poimenoval po drnovsku kot pa po zgodovinski osebnosti iz nekega drugega casa.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jaz bi vojasnice SV poimenoval po padlih pripadnikih SV med vojno leta 91.

Mhm, zlasti po takih, ki so se pijani delali heroje...

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Konec koncev bi tako vojasnico raje poimenoval po drnovsku kot pa po zgodovinski osebnosti iz nekega drugega casa.

Ðizs
bonk.gif

superfly

Majstr
12. feb 2008
921
290
63
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:

Preživet je tud hitlerjevski način vladanja zvezdofoba Majerja, pa je še kr na oblasti.

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Ko prebiram ta forum, me najbolj žalosti to, da vidim kako vam nekaterim še vedno več pomeni Tito, partizani NOB, kot pa osamosvojitev Slovenije in vojna 91.

tony

Guru
23. jul 2007
9.797
1.573
113
Ej, punči, kakšna je razlika med 4imi leti vojne in 10imi dnevi?

Kakšna je razlika med vojno, s katero smo dobili 33% nacionalnega ozemlja in osamosvojitveno vojno? A v njej smo dobili pa še 100% ali kako?

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:Konec koncev bi tako vojasnico raje poimenoval po drnovsku kot pa po zgodovinski osebnosti iz nekega drugega casa.

Pa saj Drni je iz nekega drugega časa, madona bog marija, bil je predsednik predsedstva SFRJ! Predsedstva mi nimamo (več). SFRJ nimamo. Hmmm?!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.188
4.156
113
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
Ko prebiram ta forum, me najbolj žalosti to, da vidim kako vam nekaterim še vedno več pomeni Tito, partizani NOB, kot pa osamosvojitev Slovenije in vojna 91.

.. + kristusovo rojstvo, kristusovo vstajenje, kristusova smrt, marijino vnebovzetje in ostali pravljični dogodki.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
968
119
43
Pozabil si se povedati, da je zverinsko klal ljudi, nedolzne civiliste seveda, da ne bo kaksne Svabe ali domobrance ipd. omenjal. Pospravili so ga zato, ker je bil psihic in ker je prislo na usesa politicnemu stabu. Seveda so ga potem mitolosko izbrabili za eno drugo idejo. A to drugic.

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:

.. + kristusovo rojstvo, kristusovo vstajenje, kristusova smrt, marijino vnebovzetje in ostali pravljični dogodki.

In kaj ima to z vojno 91? Sem samo čakal da bo nekdo vero vključil.
bonk.gif