Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sine, bil si malo odrezav s svojim sporočilom. Internetni pogovor je rahlo drugačen. Sej veš kaj pomeni klicaj in če bi ti enkrat tako nazaj odgovoril v trgovini bi ga na gobec kar preko šalterja.
Citat: Uporabnik Sine370 pravi:
Tečaj ni nič odtrgal! Odtrgali ste grobijani!
Odtrgan kos prilepi nazaj z albuminskim lepilom in primerno stisni za 24 ur!
albumin glue
[‚al′byü·mən ′glü]
(materials)
A bonding agent composed of soluble dried blood with minor additives and giving strong, durable bonds when coagulated in plywood joints at temperatures of 160-180°F (71-82°C).
Citat: Uporabnik brunobruno pravi:
Sine, bil si malo odrezav s svojim sporočilom. Internetni pogovor je rahlo drugačen. Sej veš kaj pomeni klicaj in če bi ti enkrat tako nazaj odgovoril v trgovini bi ga na gobec kar preko šalterja.
Pojma nimam kako bi ti koga na gobec!
Jaz tega ne počnem.
Imam pa veliko izkušenj z iztrganimi panti in popravilom le teh, čeprav sem penzijo zaslužil za šalterjem.
če bi že lepil, bi s kakim dvokomponentnim epoxi lepilom. Kjer potem za večno zalepiš tudi pant notri v iverko. Sej površina je kr velika, po moje bi moglo držat. Moreš pa pustit vsaj kak dan čisto pri miru.
Če bi uporabil kvalitetno lepilo je lahko še bolj trdno ker iverka itak v osnovi zlepljena žagovina.
Jaz bi rešil takole:
- odvijačil star pant stran od zlomljenega dela
- zlomljen del prilepil z epoxijem ali pa s tem lepilom: http://goo.gl/6yItQr
- potem bi zlomljen del privijačil še s parimi vijaki
- nazaj namontiral pant
Opcija 2:
- ker je ivrka đabe, kupiš novo ploščo jo polakiraš in namontiraš pante
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.