Posiljevalsko zvočno oglaševanje

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Pred časom se je v Domžalah, ali nekje v okolici odprla nova restavracija z dostavo na dom. Vse lepo in prav. Načeloma sem do hrupa razumevajoč človek, živim v mestu in vedno je nekaj, policija, rešilec, gasilec, škripanje gum, kamion, mladina, ki ga pije 30m zračne linije od mojega okna in nabijajo glasbo zvečer in če me moti, okno pač zaprem in si mislim "sej smo mi počeli isto..".

Ampak to kar pa počne dotična restavracija me pa totalno moti: Vsak dan stokrat slišim njihov dostavni avtomobilček (v floti jih je sigurno vsaj 10) kako po zvočniku predvaja reklamo za restavracijo pa za ne vem kaj vse še zraven. Je to sploh legalno?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.662
3.167
113
v lokalni ostariji
je:) enako kot je legalno oglaševanje gasilcev... če je pa to pametno... ve pa uporabnik tule gor:) ki je lastnik ali pa vsaj delavec pavaro....

lej tebi gre na živce ker si to slišal 10x na dan... zdaj ali mora on ta đingl zmer na enem mestu predvajat ali ne je pa drugo... če na enem in istem mestu ne vem kakšen izplen imajo....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Prijavi policiji. Bodo že povedali ali celo ukrepali. (ali ne bodo naredili nič ,ampak zgobil si je par minut časa)

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
ni pavaro.... ampak je paparo...
wink-1.gif

Kar se tiče avtov, je trenutno en manj na cesti, ker je pri bencinski izsilil prednost in počil v eno mareo
smile-1.gif

Sicer se pa strinjam, ear-rape
10.gif

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
To sem videl ja, da eden manjka. Kakorkoli, malo sem se pozanimal pri prijatelju, ki je blizu raznim pravnim in inšpekcijskim zadevam, baje da je postopek že v teku, tako da očitno ni motilo samo mene. Takšne vrste oglaševanje baje ni dovoljeno.

Sploh pa se mi zdi, da je večina ljudi tole dojela kot anti-reklamo, vsaj tisti ki jih poznam in smo se pogovarjali o tem.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.127
11.215
113
al pa tisti za zmzjeno hrano in sladolede, sej ne vem imena, ker me ne gane, ampak tuli pa nonstop enkrat na teden, enkrat bi jih bilo potrebno raketirat.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Family frost... v Kranju tej melodiji rečemo "hašiš-trava-heroiiiiin"...
smile-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.758
6.527
113
Pa imajo dejansko toliko vozil? Ker na reklami izgleda, kot da je na dveh (prvi in peti) enaka tablica (LJ FZ-450). Skratka, photoshop.
d055.gif