Portorož plaža - kasirajo?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Kasirajo pa ležalnike, senčnike, sanitarije, tuše... Lahko si tam povsem brezplačno, lahko pa te pride dražje kot nekoč, ko so kasirali vstopnino. Pa še neprimerno več "sumljivih" tipov, kateri bi lahko imeli želje po tuji lastnini se potika okoli.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.472
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Kasirajo pa ležalnike, senčnike, sanitarije, tuše... Lahko si tam povsem brezplačno, lahko pa te pride dražje kot nekoč, ko so kasirali vstopnino. Pa še neprimerno več "sumljivih" tipov, kateri bi lahko imeli želje po tuji lastnini se potika okoli.
Lepote kapitalizma.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Lepote kapitalizma.

Le zakaj? Prej bi rekel lepote turistične ponudbe. Lahko na plažo vlečeš prikolico krame ali pa le denarnico in vse najameš tam. Sumljivim tipom se pa milo rečeno je-be za kapitaliste, komuniste, demokrate, avtokrate...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Hja, prej ti bodo ukradli denarnico, kot marelo ali ležalnik.
tongue-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Hja, prej ti bodo ukradli denarnico, kot marelo ali ležalnik.
tongue-1.gif
Brez denarnice na plažo je pa skoraj tako, kot da greš k punci (ali fantu) brez orodja med nogami
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.960
113
pri taščici
Ne rabis pa na plazi tedensko zalogo gotovine, vseh xy kartic in dokumentov...
Jaz vzamem 10, 20 evrov za sladoled in konec. Ze za telefon razmisljam da bi ga pustil v app. Samo potem ni nic alterja na plazi....

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Ce zaracunajo wc ki je cist je to logicno saj mora biti nekdo placan da ga ocisti ,da gospodi zaracuna sencnik je tudi ok saj jih ne dobijo gratis.....da mi zaracuna kapucino 2.8 € pa naj ga strela udari u jetra.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ksz

dajte raje obelodanit, katere ZAPRTE plaže v bližini (slo obala, istra) SO PLAČLJIVE
tongue-1.gif

z veseljem bom plačal vstopnino, če bom potem imel dovolj prostora okrog sebe, nek kulturen nivo sopražilcev in za silo varovane osebne predmete
tongue-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Jaz sem bil v Istri v drugi polovici junije, pa so bile cene čisto normalne npr. pivo od 20-22 kun. Zgleda, da podivjajo z julijem.