Pa naj bo vse enostavno... Važen je namen.
Civilna poroka ožji družinski krog brez prič ,ceremonij...
Bravo ,da je to omogočeno.
Kje na celjskem kupiti ugodno poročna prstana ? Najraje rumeno zlato.
Kakššna izkušnja ....??
lp
Po tridesetih letah koruze, in ob dejstvu da gre vse brez ceremonij , si pa dejansko že zasluživa uraden da...Ok, verjamem, tud sam sem za klasiko, dal sem, kot idejo in pač prihranek. Drgač pa vso srečo in sožalje
Okvirna cena ??lpMidva sva najboljšo ceno pri klasiki (sicer belo zlato) dobila pri zlatarni holc, priporočam. Sicer pa niso slaba opcija tudi kakšni prstani iz titana npr., žal so precej večji in bikasti, kar je mene preveč motilo...
Čist kot ideja, lahko data tattoo, bo še ceneje pomojem, samo dol ga ne moreš dat, ampak žena bo tega vesela
Pri zaroki daš gor nek ala gumjast lep ličen trak ali mašno, pri poroki pa potem samo vsak to sname dol in je.
Kej tazgale... https://www.google.com/search?q=tat...12&biw=360&client=ms-android-samsung&prmd=ivn
Če to zvečer razlagaš itak bolš, da se drug dan ločš, zbrisat tist krog je pa še najmaj, glede na kolbocije okoli delitve premoženja, skrbništva, preživnine...Ni prakticno, ko zvecer razlagas, da si samski. Poleg tega imas tezave, ko se locis. In statisticno gledano je verjetnost velika.
Okvirna cena ??lp
Verjetno misliš oba skupaj 320 ? To mi je tudi blizu za poinformirati se...zlatarstvo kranjc velenje.
leta 2014 cca. 320€, z graviranjem, belo zlato brez kamenčkov.
edit: oba prstana sta bila tolko.