PopTV dosegel dno

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Ko misliš, da si že vse doživel...

Prosijo, da izklopiš adbloker, ker "predana novinarska" ekipa stoji za prispevkom (prenosom).

Če pa plačujemo naročnino za PopTV, ki so jo izsilili preko povezane družbe, ki obvladuje trg = telemach.

Sicer so poslovali z visoko izgubo.

Po moje je čas, da se začne neka vsesplošna kampanja proti tem oglasom, adsom itd., ker je splet postal pravo smetišče in posiljevanje...

S tem naj se ubada EU, ne pa s pof... piškotki.

sux.png

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
pa uporabi alternativo..... na routerju si blokiraj 24ur.com da ti bo lažje

• Všeč mi je
Reactions: gimi

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
Odprl sem članek o računskem sodišču, ki je objavljen na 24, pa mi ni nič podobnega javilo, čeprav imam aktiviran ublock. izgleda za tem člankom pa ne stoji predana novinarska ekipa, ki bi svoje delo jemala resno ter vanj vložila veliko truda...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Odprl sem članek o računskem sodišču, ki je objavljen na 24, pa mi ni nič podobnega javilo, čeprav imam aktiviran ublock. izgleda za tem člankom pa ne stoji predana novinarska ekipa, ki bi svoje delo jemala resno ter vanj vložila veliko truda...
Jaz imam sicer adblock plus, javi pa mi isto, ko daš play na video, prej vse zgleda ok. Je pa to že kar nekaj časa.

• Všeč mi je
Reactions: zino

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
Bilokakšno blokiranje oglasov v brskalniku vrže ven, da odblokiraj oglase. Jaz sem Chrome brskalnik z adblockerjem odpikal, trenutno uporabljam Opero. Ta ima že v defoltu blokado oglasov. Oglase si naj sami gledajo, enostavno zaprem tak video, ponavadi pa kar celo spletno stran in grem novice brat drugam.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Bilokakšno blokiranje oglasov v brskalniku vrže ven, da odblokiraj oglase. Jaz sem Chrome brskalnik z adblockerjem odpikal, trenutno uporabljam Opero. Ta ima že v defoltu blokado oglasov. Oglase si naj sami gledajo, enostavno zaprem tak video, ponavadi pa kar celo spletno stran in grem novice brat drugam.

Da, ampak beda je to, da jih financiramo s naročnino, oni producirajo debilne resničnostne šove itd., plenijo od reklam pa še so nenasitni.

Kako boš to ustavil? samo tako kot v Petrinji včeraj...

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.358
9.596
113
EU
Trenutno ne moremo nič narediti, dokler se vlada ne gane. Veliki vodja bi nekaj storil na tem vendar...khm...on bi denar preusmeril na Noro Tv, tako da bi bilo še slabše.
Stran, katera me opozori, naj izklopim adbloker takoj zaprem.
Adbloker imam z razlogom. Če bi vsi storili enako in zapirali to stran (in ne adbloker), mogoče bi se avtorji malo zamislili..

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Haha resno, jaz na mozilli nimam problemov. Drugace pa bo pop tv moral pocasi kaksne nove novinarke novačiti, ker tele sedanje so skoraj vse še od rojstva televizije izpred cetrt stoletja.... :evil: Tega pa moski del gledalcev ne prezremo.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.358
9.596
113
EU
Na telefonu Opera ima pivzete blokerje, tako da ni treba nič instalirati. Edino Chrome odinstaliraš :evil:
Na Abaku pa sploh ni težava, ker imam več adblokerjev. na primer....

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
24ur trenutno zahteva odklop adplokerja samo pri ogledu nekaterih video vsebin.
Bodo pa počasi vse pomembne strani postale take. Ali plačaš ali reklame.

Čeprav, kot je že nekdo omenil, najraje bi v firewall vpisal blokado 24ur. Ker je res postala ta hiša eno velika dvorana dreka.

B81

22. jul 2007
37.008
10.537
113
ok ok, ravno primerjam besedno moč naslovov (ono tisto, vsi bomo hin pa to..) člankov na obeh portalih. zaenkrat kure vodijo pred noro....

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
Jah se jih pač ne bo bralo, gledalo vido vsebin. Preprosto, da bolj biti ne more.
Pred debelimi 10 leti sem nehal gledat vse TV kanale kjer so reklame razen nekaj live športa še gledam s tem da so recimom na Eurosportu reklame manj nadležne kot na SLO. En faktor je, da na ES zvok ne izstopa toliko in ni treba posredovat. Sicer IPTV gledam prek PC in gre za tisti čas zadeva na mute in v okno.

Kar nekaj tujih strani že spusti na stran z vklopljenim adblockerjem. Nekaj časa so bili zelo trdi in na marsikateri portal ni bilo opcije da bi prišel.. Kar se mene tiče ne bodo zmagali. Bom pač postal en zabit osebek, ki nima pojma kaj je IN in neseznanjen z dnevnim dogajanjem.
Poopke imam sicer na ignor že nekaj let v vseh njihovih izdajah.