Popravilo usnjenih sedežev

Oakey

Majstr
3. feb 2016
902
555
93
Na usnjenem šoferskem sedežu je nastala ravna razpoka na sedalnem delu kjer je usnje najbolj obremenjeno. Ker bi rad preprečil nadaljnje širjenje razpoke me zanima, kaj lahko storim vsaj začasno, da preprečim nadaljevanje? Zaenkrat sem dal čez tisto podlogo za avto sedeže.

Verjetno bo popravilo celega sedeža predrago in me zato zanima ali obstaja kakšna začasna rešitev? Morda kakšne usnjene flike, ki se jih da čez?
Ali so še kakšne možnosti?

Koliko pravzaprav sploh stane dokončno popravilo take zadeve pri mojstru?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.491
5.788
113
Razpoka kot strgano? To se spodaj zalepi flika, razpoka pa skita zbrusi in prebarva

guardy

Guru
3. avg 2007
8.515
1.108
113
Obišči stran
Mene je tole na sliki prišlo 90€, delal je pri vrhniki avtotapetnik Železnik. Dobesedno ne vidiš, da je bilo popravljano. Aja, pri meni je še zamenjal sedalna dela levo/desno, da se ne dela škoda na stranski peni, zato par evrov več.

Je pa rekel, da tudi za usnje pol/pol pri oplu ni nič dražje popravilo...

2017-07-14 17.15.51.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Cash

Oakey

Majstr
3. feb 2016
902
555
93
Razpoka kot strgano? To se spodaj zalepi flika, razpoka pa skita zbrusi in prebarva

Lej takole to zgleda... to je bila očitno narejena rajsa in je to sčasoma začelo razpadat - samo ugibam. To je prišlo že od prejšnjega lastnika.

A ima še kdo razen guardy-ja izkušnje s tem, koliko približno stane tako popravilo?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.491
5.788
113
ok prvo kot prvo to ni usnje ampak skaj.
prevleko dol, razparat in namesto tega dela novo not našit.

• Všeč mi je
Reactions: Oakey