Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Elektrolux ima že nekaj let na grbi, vendar dobro služi, samo na zamrzovalnem delu so tesnila uboga (na srečo se odpira mnogo manj kot hladilni del), pa bi jih sam menjal (če bo rezultat ustrezno kvaliteten).
Za mojega je samo za zamrzovalni del (pol manjsi) tesnilo novo 150e. Iz UK bi morda dobil za 80plus ladjarjenje. Kitajec naredi po naro'čilu za 20, ampak ne po modelu ampak mojih izmerah in slikah....tako da vprašanje koliko v nulo je to. Zato bi najraje zalepil....
Glavno vprašanje je, če se ga sploh da zamenjat. Na mojem prejšnjem hladilniku je bilo sprešano med sestavne dele vrat in ni bilo zamenljivo, lahko pa si zamenjal cela vrata.
Za mojega je samo za zamrzovalni del (pol manjsi) tesnilo novo 150e. Iz UK bi morda dobil za 80plus ladjarjenje. Kitajec naredi po naro'čilu za 20, ampak ne po modelu ampak mojih izmerah in slikah....tako da vprašanje koliko v nulo je to. Zato bi najraje zalepil....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.