Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kaj če ti razbije avto? Imaš seveda kasko pa vse to......pa greš na zavarovanico pa rečeš da neboš popravljal in naj ti dajo samo denar, ker boš ti za dosti manjšo vrednost avto pordal.....in je toto
Verjetno nekdo mora preverit, če je res zrihtano. Če ne ti pa celo poletje kahko dajejo denar (ti nič ne nardiš), na koncu sezone pa rečeš, šment, mi je včer toča zbila avto, dajte ga mi tokrat vi popravit.
neee...izplačajo pač kolikor cenilc oceni škodo.......jaz sem pred leti razbil avto in sem reku da bom sam popravljal in so mi nakazali denar na tekoči račun.
je blo dnarja za popravit ,glih za glih, je ostalo menda samo za eno pijačo.
Pri meni je bilo še v tolarjih nekako takole...75.000 naj bi prišlo popravilo, meni pa so izplačali nekaj preko 50.000, torej odbijejo 30%. Je pa to takrat bil Adriatic (cca. 3 leta nazaj).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.