Sem velik ljubitelj pekočih začimb, predvsem popra. Na pici, na primer si tako popram, da je pica cela črna in ni niti kotička drugačne barve, potem pa prek namažem kečap ali pa tobasko. Isto je na primer pri ostalih jedeh ... Juho si tudi tako popram, da je črna ipd ...
Ljudje mi pravijo, da sploh ni zdravo pojesti toliko popra zaradi želodčne kisline pa ne vem česa še vse ...
Naj pa povem, da me poper in ostale pikantne začimbe niti malo ne motijo in sploh kaj ne čutim, da je res tako pekoča, kot bi na videz mogla biti ... Ko nekateri v kakšnem golažu jamrajo, da je preveč popran, jaz niti malo popra ne preštimam.
Poper imam povsod skoraj ... v juhi, pici, solati, golažu itd .. skratka skoraj povsod, kjer poper spada zraven, ampak ga je pač v velikih količinah.
Je to res ni zdravo ga toliko pojesti ali kako?
Ljudje mi pravijo, da sploh ni zdravo pojesti toliko popra zaradi želodčne kisline pa ne vem česa še vse ...
Naj pa povem, da me poper in ostale pikantne začimbe niti malo ne motijo in sploh kaj ne čutim, da je res tako pekoča, kot bi na videz mogla biti ... Ko nekateri v kakšnem golažu jamrajo, da je preveč popran, jaz niti malo popra ne preštimam.
Poper imam povsod skoraj ... v juhi, pici, solati, golažu itd .. skratka skoraj povsod, kjer poper spada zraven, ampak ga je pač v velikih količinah.
Je to res ni zdravo ga toliko pojesti ali kako?