POP TV - trezni pred kamero?

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
aplauz.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Me spominja na TV Poper izpred cca 10-15 let. Škoda, ker niso ponavljali teh oddaj.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Vse lepo in prav. Ampak, da gre nekdo pred kamero takšen je pa too much. Ok. Na kakšni lokalni kabelski bi še razumel, da so nasekani kot mine. Ne pa na nacionalni mreži, v najbolj gledani oddaji dneva, pri javljanju v živo, ki je itak nekaj najtežjega za vse novinarje.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.455
2.400
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Vse lepo in prav. Ampak, da gre nekdo pred kamero takšen je pa too much. Ok. Na kakšni lokalni kabelski bi še razumel, da so nasekani kot mine. Ne pa na nacionalni mreži, v najbolj gledani oddaji dneva, pri javljanju v živo, ki je itak nekaj najtežjega za vse novinarje.

Tebi pa malo sproščenosti, ne bi škodilo
bonk.gif

Lp

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Novinar bi moral izgubit službo! Na delovnem mestu ne smeš piti! Me zanima, koliko šefov bi gledalo pijane delavce...pa pustimo proizvodnjo...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:

Tebi pa malo sproščenosti, ne bi škodilo
bonk.gif

Lp

Ma daj no. Vsaj malce nivoja in spoštovanja do medija in gledalcev pa moraš imeti. Kot da bi bil Presl edini novinar na Primorskem. Sploh ne štekam, zakaj POP TV ne poišče koga drugega.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Novinar bi moral izgubit službo! Na delovnem mestu ne smeš piti! Me zanima, koliko šefov bi gledalo pijane delavce...pa pustimo proizvodnjo...

Ja kaj jonny77 bi šefu rekel:

"Tebi pa malo sproščenosti, ne bi škodilo

Lp "

hysterical-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
KSZ
Ima še kdo posnetek tiste novinarke, ki se je za božič ali novo leto v živo javljala iz Ljubljane. No v glavnem potem se je na tabli izgovarjala, da je bila bolana al nekaj podobnega. Zdej pa ne vem če tukaj ali na suxu.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.455
2.400
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

Ja kaj jonny77 bi šefu rekel:

"Tebi pa malo sproščenosti, ne bi škodilo

Lp "

hysterical-1.gif

cheer.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Točno ja. Na sux se prijavla sam zato, da je pojasnila (kao) zakaj je mela "težave".
grin1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
OK, poznam dosti novinarjev. Vem, da mnogi radi nagnejo kozarec. Vseeno se jih večina zadrži do zaključka dela, potem pa gasa. Res pa je, da lahko enkrat prestopiš mejo med rekreativnim in kroničnim uživanjem alkohola, tedaj pa se stvari zakomplicirajo.

Fojhcter

Pripravnik
18. dec 2007
207
0
16
Bil je sprejem olimpijca, dobre volje ni manjkalo, tako kot tudi dobre kapljice. Tip se ga je nalizal. Pa kaj! Prispevek je bil čisto razumljiv in na bi rekel, da se je zlil s "svečanostjo" dogodka...verjetno ti gre v nos, da si ti česa takega na delovnem mestu ne moraš privoščit.
cool-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.195
7.069
113
Se. Če bi hotel bi tipo pod mizo prezivel pol dneva z litro v roki. Pa ne.Kerobstajajo neke norme in neke meje ki se jih ljudje v sluzbi drzimo.