Na podstrešje bom na stiropor dal gor laminat, da bo podstrešje pohodno. Ker mi je izgled, itd. nepomemben, sem našel na voljo rabljen laminat, vendar me je kolega opozoril, da se zna zgoditi, da bodo robovi/zatiči, kjer se stika skupaj polomljeni pri demontaži. To bom preveril preden ga vzamem, ampak me vseeno zanima, če ima kdo izkušnje s tem in na kaj naj pazim.
Pod laminatom se običajno stavi še podloga, vendar predvidevam, da glede na to, da bo šel laminat direkt na stiropor, to ni potrebno, drži?
PS: Če ima kdo kje rabljen laminat nižjega cenovnega razreda , se priporočam (za odkup seveda, ne pričakujem brezplačno). Tisti, ki ga imam ogledanega, ga je malo premalo. Bi potreboval še vsaj 20m2. Oz. skupaj nekje 60m2.
Pod laminatom se običajno stavi še podloga, vendar predvidevam, da glede na to, da bo šel laminat direkt na stiropor, to ni potrebno, drži?
PS: Če ima kdo kje rabljen laminat nižjega cenovnega razreda , se priporočam (za odkup seveda, ne pričakujem brezplačno). Tisti, ki ga imam ogledanega, ga je malo premalo. Bi potreboval še vsaj 20m2. Oz. skupaj nekje 60m2.