pomoč Winamp

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Živjo,

rabil bi malce pomoči....in sicer me zanima:

- ali Winamp omogoča "pol avtomatsko" kreiranje playlist....in sicer, da mi nebi blo potrebno kreirat vsake playliste posebaj in jo poimenovat po mapi.....ampak bi mi Winamp avtomatsko naredil playliste poimenovane enako kot mape, v katerih so komadi?

-kako komade z Winampa pošljem na IPOD, oz. prej kreirane playliste kopiram/sinhroniziram z IPOD-om.

lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
2. jst sem uporabljal že dooolg nazaj z ipod shufflom. Samo potrebno je imeti nastavljen nek nov "fancy" skin. in potem je bila funkcija nekje levo spodaj. Morda je bilo potrebno še kaj dodatno namestit, se ne spomnem.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Saj nekako mi že sam Winamp prepozna ipod, ampak lahko samo poslušam musko direktno z ipod-a, Jaz bi rabil oa še verzijo, da lahko musko nalagam/brišem direktno na ipod.

Kaj pa glede prvega vprašanja, obstaja kakšna rešitev a bom moral za en kup muske ročno pisat playliste.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
z glave ne ve. ima pa winamp "miljon" raznih pluginov in morda se najde tudi kak tak;)
pobrskaj po njihovi strani

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
hvala za vso pomoč, obe zadevi sem dokaj rešil.

- Zadnji Winamp 5.5xx mi je namreč Ipoda avtomatsko prepoznal in musko lahko direktno (brez plug in-a prenašam).

- glede Playlist je pa zadeva dokaj rešena in sicer Playlist sploh ne bom delal ampak bom musko izbiral preko avtorjev, albumov, skladb...