Pomoč,tablični računalnik

halosmrekca

Zelenc'
17. dec 2012
8
0
1
gerbičeva 49
Obišči stran
hčerka is je zaželela tab-a ampak ker finančno ne gre kot 70 eur mi prosim pomagajte katerega pa da bo še kar uredu mislim mora imeti vsaj 7 inch in vsaj neki boljši procesor ter rama dovolj.
vem da zahtevam velik za ta keš vendar prosim za pomoč.
bonk.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Najboljše pice v Ljubljani.Pokliči Halosmrekco 070402035

Ne razumem , prodajaš pice in ne moreš hčerki kupiti tablico za več kot 70 eur?ali pa delaš sam sebi reklamo za prodajo pic?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.001
6.174
113
Sem se mislil ne-dotaknit teme, pa me vseeo malo srbijo prstki. Moje vprašanje je, ali na trgu sploh obstaja tablica za 70 eur.

Na Pošti Slovenije sem videl Nordmende za 90 eur, pa še to je ena velika žalost.

Malo čez buđet:http://www.anni.si/trgovina/racunalniki-tablicni-racunalniki/tpc-3q-rc0710b.html

Drugače pa niti na ebayu neboš pod 90 eur z poštnino vred. http://www.ebay.de/itm/Tablet-...=item5896b085f9

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.001
6.174
113

halosmrekca

Zelenc'
17. dec 2012
8
0
1
gerbičeva 49
Obišči stran
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:

Ne razumem , prodajaš pice in ne moreš hčerki kupiti tablico za več kot 70 eur?ali pa delaš sam sebi reklamo za prodajo pic?

Ves dobiček je porabil za spletno stran: http://www.halosmrekca.studentski-taxi.si/home.html

Kje je že tisti smajli ki bruha?

ajde da te vidim kako bi sam naredu brez pomoči kogarkoli kot drugo je pa itak vse vidno z naročilnico,pa da te vidim
evil.gif

halosmrekca

Zelenc'
17. dec 2012
8
0
1
gerbičeva 49
Obišči stran
Citat:
Uporabnik halosmrekca pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:

Ves dobiček je porabil za spletno stran: http://www.halosmrekca.studentski-taxi.si/home.html

Kje je že tisti smajli ki bruha?

ajde da te vidim kako bi sam naredu brez pomoči kogarkoli kot drugo je pa itak vse vidno z naročilnico,pa da te vidim
evil.gif

pa hvala k delaš reklamo za brezveze,jaz sem hotel samo pomoč ti mi pa delaš reklamo,lepo od tebe
smirk-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Glej saj mi je vseeno če si delaš reklamo ker očitno si jo, ampak noro se mi zdi da kupuješ nekaj za 70 eur in za to vprašaš v forumu.Očitno se slabo znajdeš na spletnih straneh kjer prodajajo te reči.
Pa zopet bom povedal , časi so težki ampak vseno je reklama več vredna kot 70 eur.in tega se očitno zavedaš.
Pa reklame malo poglej v Špa.. so jo imeli za to ceno ki jo tu omenjaš in to novo, ali pa ne gledaš reklam.
1654462-bauchtanz-0004.gif

Priponke

• 1654462-bauchtanz-0004.gif
    1654462-bauchtanz-0004.gif
    69,2 KB · Ogledi: 148
Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem naredil kar nekaj strani brez pomoči koga. Ampak če že pustimo design ob strani, pa bi lahko bilo vsaj pravopisno pravilno napisano. Tak pa že vnaprej obiskovalca strani mine, da bi tu naročil pico, pa če je še tako dobra (oz. kar samohvalno najboljša).

Nasvet glede tablice: podeli S2 namesto S3, pa boš z razliko lahko kupil hčerki nekaj, kar ne bo direkt za v smeti (kar za 70€ prav gotovo bo).

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sicer ne vem kaj za boga pričakujete od vsega tega, vendar iz izkušenj povem (TPAD tablica z podobnimi karakteristikami) da deluje čistomgladko. Za gledanje risank, brskanje po netu, poslušanje glasbe, FB, Skype.
Ne vem za kaj ostali uprabljate tablice, saj so more or less useless za kaj boljnresnega, predvsem 7 colske... Pa tudi vse z ARM proci, bolj ali manj.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Jaz nevem kakšne kriterije imate nekateri okoli "gladkosti". Nexus ki je flagship Android tablica ne deluje vedno čisto "gladko", ne pa da bo neko kitajsko sranje za 70 eur.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz razmišljam o prodaji moje tablice (Samsung Galaxy Tab, eno leto star, 3G+wifi, 16GB), ampak definitivno ne za 70€ ...

se mi pa zdi, da z malo googlanja in če greš malo čez trenutno ponudbo, najdeš nekaj, kar bi ustrezalo kriterijem, mislim, da za otroke bo dovolj.

sam pa uporabljam tabilco tudi za delo (idealna za hitro pošiljanje fotografij s terena in je fino, da ni najbolj švohotna ...
tongue-1.gif
)

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Definitivno reklama,al pa je tolko zaostal da ne zna uporabljat googla,res pa ne razumem kakšno sranje dobiš za 70€,sem pa raje brez,pod 150€ je vse šit.