Pomoč pri priklopu dveh naprav

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Pozdravljeni.
Od nedavnega imam priklopljen SiolTV, s katerim seveda pride Siol Box. Kolikor vem, za Siol Box ne moreš uporabiti Logitech Harmony daljincev, baje pa obstaja neka naprava za vtičnico, na katero priklopiš dve napravi. Ena od teh naj bi bila master, in ko se ta vključi (zazna večjo porabo), vključi še drugo slave napravo. No, jaz bi to imel tako, da bi za master dal Siol Box, za slave pa TV, tako da bi se mi z vklopom Boxa vkjučil tudi TV. Ali kdo ve za tako napravo, oz. še bolje, kje jo kupiti?
Hvala in LP!

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Hvala, saj sem nekako našel. Že z iskanjem "master/slave vtičnica" se najde. Iščem pa čim manjšo zadevo, maksimalno 1 master in 2 slave vtičnici.
LP!

13. jul 2011
2.677
626
113
Mimogrede, Siol Box se da krmiliti s Harmony daljincem, Box S pa res žal ne. Razen s tistimi dražjimi z RF oddajnikom, pa še s tem nisem prepričan, da deluje.
Pri master-slave vtičnici je treba paziti na prag preklopa. Če je Box v stanju mirovanja nad tem pragom, potem stvar ne bo delovala.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Box mislim, da se da nekaj nastavit kako se vgasne oz. gre v stanje mirovanja.
Box S pa mislim, da more dobit nek updejt ali pa morajo fizično naslednjo generacijo nardit(sem pozabil) pa bo delal tudi z ir daljincem. Nekaj delajo na tem, samo vprašanje kdaj bo.

Podobne teme

I
  • Ne prezri
  • Ne prezri
2 3
Odgovori
52
Ogledi
238.325