Pomoč pri odločitvi ..

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Najprej vas zasujem s podatki, potem pa prosim za kakšen komentar ..

Uporabljam N81 8GB (predvsem za SMS in klicanje, včasih za skok na internet), paket Smart20 in dlančnik Palm Tungsten T5 (zgolj in samo koledar, ampak tega veliko).

Razmišljam, da bi to oboje nadomestil z Blackberryjem Curve 8310, ki je trenutno pri SiMobilu za 70€ in 19€ naročnine. Vem, da bom večkrat na internetu kot do zdaj + nerodno je nositi s sabo dve stvari.
smirk-1.gif

Vzel bi ga zato, ker je oboje v enem, pa ker ni drago. Ne gre mi za to, da bi se postavljal pred drugimi z nekim "fensi" telefonom. Al mi raje priporočate kaj drugega?

P.S. N81 8GB je stara 2 meseca in je zdaj na prodaj
wink-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Nekdo mi je zadnjič bentil nad Simobilovim Blackberry paketom, ki menda odslej med prenos podatkov šteje samo promet za spremljanje pošte, brskanje in vse ostalo pa ni všteto. Tako da pazi.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Orto Beri vkljucuje 100 MB prenosa ... in nikjer ni napisano,d a samo preko APN Blackberry...

Mislim,d a je to podobno kot da bi paketu Orto u nulo dodal storitev Blackberry onsovni (4,75 EUR mesecno), ki ne vkljucje nic prenosa in dodan podatkovni paket "Opcija mobilni Internet" (6,00 mesecno za 100 MB prenosa v SLO) ...