Pomoč pri diplomi

gama

Pripravnik
1. okt 2007
42
0
6
Mb
Lep pozdrav vsem,
delam diplomsko nalogo in rabim nekaj statističnih podatkov v zvezi z spletnim nakupom.
Prva anketa je za vse: http://www.anketnik.net/?ukaz=prikaz&id=377

Medtem ko sta naslednji dve za vse tiste ki ste letos opravili spletni nakup: http://www.anketnik.net/?ukaz=prikaz&id=380

Vsem se lepo zahvaljujem.
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Rešil.

Zdaj pa še povej folku da sta samo dva vprašanja. Boš takoj dobil več odgovorov.
wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Tudi jaz sem rešil. Samo eno vprašanje, potem pa ni bilo več.

gama

Pripravnik
1. okt 2007
42
0
6
Mb
Vsem ki ste že rešili moje ankete se vam zelo lepo zahvaljujem za hitre odgovore in sodelovanje.
Seveda sem vesel tudi vaših komentarjev.

Lahko tudi več povem zakaj sem naredil ankete. Uglavnem tako gral-iteo kot RIS kot tudi evrospki statistični centri nimajo svežih podatkov ampak so zanji podatki v zvezi z spletnimi nakupi za leto 2004. Zato mi ni preostalo drugega da sam naredim anketo in vas povprašam.

hvala še enkrat

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Firme, ki si jih naštel, imajo najnovejše podatke (kar naprej rešujem ene ankete o spletnih nakupih in e-bančništvu), samo podatkov nimajo objavljenih - največkrat zaradi interesa naročnikov. Za Eurostat pa itak dela meritve slovenska agencija, samo ne vem, katera.
Si mogoče katerega od navedenih sploh kontaktiral ali pa si samo iskal po spletnih straneh?

ata

Pripravnik
3. sep 2007
46
0
6
Rešeno. Pri plačilu bi lahko izbral več možnosti, sem pa najbolj pogostega :)

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Jaz pa sem dobil virus...kak link pa je to?

Tisti, ki ste klikali, preverite okuženost računalika...

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Rešil saj vzame točno 10 sekund časa vse skupaj
smile-1.gif

gama

Pripravnik
1. okt 2007
42
0
6
Mb
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Firme, ki si jih naštel, imajo najnovejše podatke (kar naprej rešujem ene ankete o spletnih nakupih in e-bančništvu), samo podatkov nimajo objavljenih - največkrat zaradi interesa naročnikov. Za Eurostat pa itak dela meritve slovenska agencija, samo ne vem, katera.
Si mogoče katerega od navedenih sploh kontaktiral ali pa si samo iskal po spletnih straneh?

Živijo
Prav osebno nisem nobenega kontaktiral, ker bi morali imeti tako Gral-ite, ki se ukvarja z statistiko kot RIS, vse objavleno na spletu. Da bi pa prav kontaktiral spletne trgovine je pa tudi dobra zamisel, samo težko verjamem da bi mi glih z veseljem dali podatke, sicer se pa splača poizkusiti. Hvala za idejo.

Za ostale:
Če ste uporabili različne načine plačila, klikinte na tistega ki ga največkrat uporabite ali ki vam je osebno najboljši.

V vednost: na tej strani ni nobenega virusa , ker tudi nimam da bi bil, saj delam diplomo. Link je pa od spletne strani www.Anketnik.net

Hvala za izredno sodelovanje vsem

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Čudno, na straneh od Eurostata sem našla ful podatkov, sicer za 2006.
Tule izbereš plavi kvadratek pred npr. Internet purchases by individuals in si sam skreiraš poizvedbo.
Simpl...