Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
sej je fajn, ko je težko izostrit in moraš na roke, samo to recimo nek začetnik ne bo znal. AF preko Live Viewa pa ... mislim, da imajo samo mirrorlesi dobro dodelan ta sistem, pri DSLR-jih pa Sony. ostali ga pa sekajo mimo na polno ...
Hja.. dejansko je AF na Canonu totalno nekoristen.. V guzvi.. hja.. ce imas sirokokotni objektiv, ne bos videl prave ostrine, razen z "zoomom", ampak to je ze prezakomplicirano. Sam sem ga uporabil nekajkraj s fishyem, pa se ta je manualen
Tok slab pa spet ni LiveView. Sicer je tudi meni smešno, ko folk ves čas slika z aparatom stegnjenim naprej ampak včasih pa LiveView reši velike probleme. Glede fokusa je sicer res malo nadležno ampak jaz uporabljam kar ostrenje na senzorje (ker 40D drugega itak ne omogoča
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.