Pomoč GARMIN Nüvi 250

maxp

Zelenc'
15. apr 2009
1
0
1
Imam težavo odkar sem na spominsko kartico namestil GARMIN CITY NAVIGATOR 2009. Ko prižgem napravo in izberem Kam in ko nato izberem Naslov se naprava sama izklopi. Sem pa tudi na Garmina Nüvi 760 namestil to isto mapo pa tam deluje normalno.
Kje je težava?

PS: Ugotovil sem da če izklopim adria route da deluje normalno težave so samo če imam vklopljena tako City navigator kot adria route...

LP

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Istočasno uporabljaj samo eno karto. Če potuješ po evropi, vklopi CN, če pa po SLO in balkanu pa AR. Če imaš vklopljeni obe karti ima garmin velike probleme z izračunavo poti. Moj primer relacija Brežice - Lemmer (NIZOZEMSKA). CN izračunal najkrajšo pot po avtocesti do LJ in nato naprej. Pri vklopljenih obeh kartah mi je zračunal pot preko Zagreba, pa po RH v Madžarsko, pa čez Dolgo vas v Slovenijo, pa MB - LJ in nato proti Nizozemski. Vglavnem čist se mu zmeša. Če te pa vseeno moti probaj pa še enkrat namestit CN.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Meni se je to tudi pripetilo. Na kartici je mapa gmapsupp.img, na garminu pa AR ali katero že imaš preimenuj v gmapprom.img. Če ne bo pomagalo vzami SD kartico ven vklopi napravo in vstavi ponovno kartico notri. Meni je to pomagalo.