Pomnilniška kartica

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Pojavlja se mi problem pri pomnilniški kartici (micro SD, 4GB, MaxFlash). Ko jo vstavim v telefon (Nokia E51) par dni deluje vse normalno, nato pa kar naenkrat tema. Telefon sploh več ne prikaže slik, glasbe, inštaliranih aplikacij, dokumentov. Tudi če pregledam kartico prek PC Suite so podatki izginili. Edino če pogledam velikost zasedenega prostora je ta prikazan pravilno. Kartica je bila formatirana, ne samo enkrat in počasi mi že preseda vsakič na novo nalagat stvari.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
Mam isti problem s Kodakovo 4GB kartico, na Nokiji e63! Gre tud meni že malo na ku*ac!

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Jaz imam sandiskovo 4GB kartico v E51 pa mi že dobro leto dela brez problemov.
Nesi kartico nazaj v trgovino.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Kolegica z istim telefonom in Sandiskovo kartico nima teh težav.
Saj ni rekel, da je problem v modelu telefona, temveč v telefonu. Če imaš možnost, jo uporabljaj (dogovori se s kom) v drugem telefonu. Tako boš najsigurneje vedel, pri čem si.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz sem imel tudi problem ampak pri N70...po letu dni je totalno odpovedala.

Zdaj na E71 mi se pa pojavi da je kdaj pa kdaj ne more brat....oziroma jo sploh ne prepozna kot da jo ni....ugasnem gsm......prižgem....in dela brez problema.....isto naredim če noče blutooth povvezat.

Si pa vsekih par dni naredim kopijo kartice :D

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Da si sposodim temo...
Ali je kdo zasledil, kakšno porabo baterije imajo posamezne micro sd kartice? Imajo vse enako porabo, ali je bolje, če kupim sandiskovo, kot na primer kingstonovo ali katero drugo?
lp

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne znam vam pomagat, jaz vedno kupim sandiskove kartice pa imam mir.

Nazadnje urejeno: