Pomagajte spedenati 20 let star mercedes

lufchi

Zelenc'
15. nov 2010
14
0
1
Pozdravljeni,

spodaj je povezava, na kateri lahko oddaš svoj glas in pomagaš spedenati 20 let star mercedes. Gre za nagradno igro, kjer zmagovalcu "spedenajo" avto, česar bi bil ta avtomobil zelo potreben! S tem avtomobilom se vozi 70 % invalid, zato bi mu zmaga pomenila še več, saj je glede izbire avtomobila omejen.

Glasuješ lahko enkrat na dan, in sicer do 23. novembra. Vsak dan, ko se kaj igračkate na internetu, odprite to povezavo in v 2 sekundah oddajte svoj glas - to je vse!

Če želite, lahko povezavo posredujete tudi svojim prijateljem, saj vsak glas šteje!

http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Peter-B&cid=893

Še to, če imaš več računalnikov, lahko glas oddaš z vsakega posebej!

Hvala vsem!

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Zase govori.
tongue-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Zanimivo, ko sem odprl link, da bi glasoval mi je pisalo:
Citat:
V roku 24-ih ur ste že glasovali.

Pa sem prvič odprl link ali bil na te strani.

lufchi

Zelenc'
15. nov 2010
14
0
1
AndY1, imaš mogoče wireless ali pa še kdo drug dostopa s tega računalnika? Moj štab pravi, da bi lahko bil to vzrok
wink-1.gif

@malcolmx: hvala ti!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hehe jest tud ne. Itak je treba skoz neki na eno sočutje igrat.

In avtomatikov je na trgu že toliko, da mu ne more biti to izgovor. Ceneješ, manj požrešnih in tudi... lepših.

lufchi

Zelenc'
15. nov 2010
14
0
1
fantje, jaz vsaj prosim ljudi za glasove, drugi kandidati so "pametnejši" in glasove nabijajo s proxijev, pri tem pa imajo novejše avtomobile in so čist zdravi (vsaj omenjajo ne kakšnih "hib").

mi imamo 5100 glasov, drug kandidat pa je danes prišel 4000 na 10.000.
kaj je je zdaj pošteno?

drgače pa cenim vajino iskrenost
smile-1.gif
sam ne presojat vseh s svojega stališča, ta avto je stal okoli jurja € pa še to je bilo težko skup spravit ...

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zihr ni bil bz tako poceni. A ostale stroške boste pa lahko pedenali?

Pošteno ne tok, ampak bolj pametno, je pa sploh nesodelovat v takih nagradnih igrah, ker itak ne vem, če obstaja kakšna internetna nagradna igra, kjer poteka vse pošteno.
In koliko tekmovanj se misli ta tvoj kandidat udeleževat? A bo delal reklamo A3M in gilletu na vseh meetingih, tekmovanjih, showih?

lufchi

Zelenc'
15. nov 2010
14
0
1
Če pa se oklepaš vsake bilke pa se udeležiš tudi takih nagradnih iger
wink-1.gif

In ja, avto je prišel jurja, mislim da celo malenkost manj.

Za udeležbo na showih v primeru zmage in nadaljnje "pedenanje" avta pa nisem pravi naslov
smile-1.gif

Do konca tega tekmovanja je pa še en teden, tako da nam pride prav čisto vsak glas
smile-1.gif

in če povem še svoje mnenje, če ne bi sodelavala na tak način kot zdaj sodelujem, bi glasovala, če bi me kdo prosil, ker me tisti 2-sekundni klik nič ne stane pa še pomagaš človeku. Spoštujem pa drugače misleče.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest tudi spoštujem tvoje mnenje.

hotel sem ti samo povedat, da tud za organizatorje mogoče ta avto ni tako zanimiv... spet je govora o poštenosti.

lufchi

Zelenc'
15. nov 2010
14
0
1
seveda, tudi to je en faktor, ampak čimveč je glasov tem večja je možnost, da kam pridemo
smile-1.gif

en kandidat se je prijavil s stoenko in si je od včeraj na danes ful nabil glasove.
menim pa da so ravno starejši avti bolj zanimivi za stjunat kot pa novejši. če pa tako menijo tudi pri a3m-u pa je res drugo vprašanje ...

ampak kaj jaz vem, jaz sem itak samo ženska ... :p

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, sm dal glas, da vidim kako daleč boste prišli...

samo mene kar mineva zaupanje v poštenje! vsak dan ga je manj.
frown-1.gif