Pomagajte prosim - PC se ugaša in segreva?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Torej imam problem da se mi PC ugaša ko igram igre. Na standby se nikoli ne ugasne, v špilih pa kakor kdaj, en dan se 5x ugasne en dan dela brez problema. Kišto sem popolnoma odprl da se bolje hladi, prah sem spihal, opažam pa da se napajalnik zelo segreva. Če se ga dotaknem po tem ko se PC ugasne sam od sebe, roke ne morem držati gor več kot recimo 3 sekunde ker je tako vroč. Je to normalno?? Napajalnik je star, sumim da je prav on kriv da se PC ugaša ampak nisem siguren. Kaj bi še lahko bilo? Recimo prej pridem domov, zalaufam špil, sem noter kake 2 minuti, puf....PC se u trenutku ugasne. Ga ponovno prižgem, in grem v špil...spet ista pesem. Drugače pa imam P4 3.0, 2GB RAM, 7600 GS.
Saj mi ni težko it kupit nov napajalnik, samo se bojim da bo potem isto. Kakšen nasvet?
nahrung002.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Sem zdaj prebral post od pikapoke, in je podobno, samo da meni se samo v igrah. Napajalnik pa je res ful vroč kot sem napisal. Kišto imam popolnoma odprto ravno zaradi hlajenja. A grem po nov napajalnik? Najbrž moram kišto nest s sabo na servis? Al lahko samo rečem da mam 2x disk, DVD, CD, A:, grafo...? Mater sem jezen.
frown-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Kajšen napajlnik imaš in koliko star? Ljudje pozablajo na napajlnik. Je kar pomembna zadeva.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
En švoh, glih za glih da poganja vse, še grafična javlja ob prvem zagonu da nima dovolj napajanja, ampak pol ob ponovnem zagonu tega problema ni več. Star je pa ko zemlja, ene 8 let če ne več. Pa greje se ful. Sem ravnokar razdrl kišto, spihal ven tono prahu, ampak še veno me je problem tukaj, ravnokar se mi je pc spet izklopu. Sicer ne po 3 minutah ampak zdej po ene pol ure.
bonk.gif
Napajalnik?

Če grem jutr napajalnik kupit, kolk močnega naj vzamem?

Hvala vsem