Pomagajte mi na Tajsko

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Hej hej!
Vaša Shai bi zelooo zelooo rada šla malo na Tajsko pogledat in vam od tam napisala kako kartico, post in prilimala kakšno reportažo...
grin1.gif

Da to dejansko izvedem, pa bi do konca novembra potrebovala čimveč vaših glasov oz. 'lajkov' moje fotke na fejsbukovem profilu Fissshy People.
GLASUJ TUKAJ

Hvaaaaaalaaaa*
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kaj ste to neki vegetarianci al kaj ste? Neki naturalisti veganski? Ker vas vidim v tote rjuhe not zavite pa neki smešni hodite
okoli, vse visi z vas, tam na gugalnici oni v zelenih hlačah, serijski morilec majko mu vidim.

Čeprav ona Taja je pa huda, samo ta vaš cotarski stil vas zjebe čisto.

Nič ne dobiš "všečke" od mene, pa zastonj tajske pa nevemkajvse! Nema ništa, v službe se spravite gamad.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.904
6.659
113
38451_117410211639927_100001128467897_95240_215536_n.jpg

Ta še najbolj prikaže vzdržljivost in kvaliteto hlač. Jaz bom glasoval zanjo.
cheer.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
@jtfc
Jah lej, pač nismo vsi 'popolni' . Eni smo mogoče samo malo bolj 'polni'...
tongue-1.gif

@dragi mX
Če od koga, sem definitivno od tebe pričakovala tak komentar. ...tipični slovenski ocenjujoč, nestrpen in ''da ja kdo ne bi kej zastonj dobil'' komentar...
Odkrito povedano, mi je vseeno kaj si misliš.
Pač bi zelo rada šla na Tajsko, in če imam možnost it zastonj še toliko boljše in zakaj ne.
Tako, da če kdo glasuje zame, bom zelo vesela in če ne, pač ne.

@merdzo Hvala!
cool-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.473
2.458
113
Saj če si "malo" bolj polna ni nič hudega
zmaga.gif
Sicer pa bi glasoval zate vendar žal nimam facebooka....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Eni bi zastonj na tajsko radi, eni pa v sloveniji še za jest nimajo.

Če se grete neke dobrotnike, pa prodajte te karte za na tajsko, pa jih poklonite kakemu
domu za otroke z motnjami ipd.

Mene odkrito povedano bi blo sram fehtarit za lajke, da bi jaz pol nekam šel, to je huje kot pa da za hrano prosjačiš.

Se vidi vi budisti al kaj ste, egoistično naravnani ljudje, pol pa sem jaz nestrpn če nekdo nekam gre zastonj, eno je če osvojiš nagrado,
eno pa je če si jo nafehtaš okol vseh sorodnikov.
rolleyes-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Eni bi zastonj na tajsko radi, eni pa v sloveniji še za jest nimajo.

Če se grete neke dobrotnike, pa prodajte te karte za na tajsko, pa jih poklonite kakemu
domu za otroke z motnjami ipd.

Mene odkrito povedano bi blo sram fehtarit za lajke, da bi jaz pol nekam šel, to je huje kot pa da za hrano prosjačiš.

Se vidi vi budisti al kaj ste, egoistično naravnani ljudje, pol pa sem jaz nestrpn če nekdo nekam gre zastonj, eno je če osvojiš nagrado,
eno pa je če si jo nafehtaš okol vseh sorodnikov.
rolleyes-1.gif

Si ti kaj naredil, oz. delaš glede tega, da se lahko glasiš mogoče?
Če te že tako moti to, da fehtarim za lajke pa to celo ne samo od sorodnikov ampak tudi od čistih neznancev
shocked-1.gif
, ti naj povem da bom redno in z dobrim povprečjem doštudirala na ne ravno najlažjem faksu. Ob tem še vsak dan delam, po šihtu še pa prostovoljno pomagam v domačem mladinskem centru, že več kot 10let dajem mesečni prispevek v amnesty, kakšen evro, ki bi ga drugače imela za kavo raje kdaj odstopim kakšnemu uličnemu glasbeniku, pa tudi hrano in oblačila, nesem dobrodelnim organizacijam, ko imam kej odveč. Pač sem mnenja, vsaj upam nato, da če bom jaz drugim pomagala, ko lahko, bodo drugi drugič tut men.
Si privoščim kaj? Ja seveda si, če mi čas in denar dopuščata in če je to, zate tako egoistično, pa naj bo.

Me pa zanima kako potem obsojaš vse ostale, ki so kdaj prosili za kakšen glas v kaki nagradni igri. Pa naj bo to za kup pampersk ali pa nov fotoaparat...

Pa da si nestrpn pravim, ker si takoj, ko si videl, da se gre za neke hlače, ki teb pač niso všeč povzel v to, da smo vegetarijanci, budisti, in posledično zaradi tega tudi popolnoma egoistični in ne vem kaj še vse.

@Avtofun dopuščam vsakemu svoje mnenje
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
Enostavno ne vem zakaj mu razlagaš in se posledično opravičuješ.
Mx je samaritan samo na jeziku, drugače pa zelo egocentričen, me prav zanima kolikokrat pomisli na lačne, ko se baše z raznoraznimi burgerji ( 10 kom v MC-ju) ....

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Če bo on pomislil na lačne medtem ko je, si bo šel še dodatno rundo naročt in pojedel v njihovih imenih.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Malcom je vendar do smrti negoval umirajočega G. Moma pred Trustom...

Vse do uradnega epiloga, ko ga naenkrat ni bilo več v nobeni evidenci...
confused-1.gif