Pomagajmo mali Elini!

Floki

Guru
6. sep 2007
10.141
3.196
113
Jaz niti ne poznam več človeka ki bi zamaške metal stran, te stvari se za dobrodelne namene zbirajo že toliko časa da je ljudem že nekako v navado prišlo da jih spravljajo. Mi jih na šihtu vsak teden naberemo za eno vrečko ker se z vodo nacejamo stalno.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Super!
Če ti ni odveč, potem lahko dostaviš na eno izmed lokacij, ki sem jih navedel pod videoposnetkom.
hvala

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Mene pa bolj zanima, če obstaja kje kaka uradna stran, za zbiranje teh zamaškov.. Recimo kot nek Karitas oz. podobno..
Tole po Facebooku se mi zdi sicer OK, ampak bi se mi zdelo pa res skrajno neumno, da bi nakoncu dobil celo vrečo zamaškov kaki cigoti, ki po neki poti služijo s tem..

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Mene pa bolj zanima, če obstaja kje kaka uradna stran, za zbiranje teh zamaškov.. Recimo kot nek Karitas oz. podobno..
Tole po Facebooku se mi zdi sicer OK, ampak bi se mi zdelo pa res skrajno neumno, da bi nakoncu dobil celo vrečo zamaškov kaki cigoti, ki po neki poti služijo s tem..

Nekje mora biti, ker je bil pred časom prispevek pri Tedniku. S prevozom pomaga vojska, skladišča imajo po celi Sloveniji.

Delajo po vrstnem redu. Se pravi, da ko se nabere dovolj zamaškov, sredstva dobi prvi na spisku.

Jaz zamaške zbrane doma oddam v šoli, v službi jih pa tudi zbirajo na več mestih.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.141
3.196
113
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Super!
Če ti ni odveč, potem lahko dostaviš na eno izmed lokacij, ki sem jih navedel pod videoposnetkom.
hvala

Večino zamaškov poberejo sodelavci ki jih dajo mulcem da jih v šolo nesejo kjer jih tudi zbirajo ali jih pa tajnica pošlje naprej .....za koga se zbirajo pa ne vem.

Podobne teme