Poltovorni kombi

jackjack

Zelenc'
10. apr 2016
1
0
1
Pozdravljeni znalci!

Gledam poltovorne kombije za servisno dejavnost in privat uporabo. Šest ali pet sedežev plus tovorni del.
Načelom normalne višine in podaljšane karoserije.

Radi bi imel uporabno dolžino 2m- dolgi ozki paketi.
In občasno, da se pospravi lahka 3m palica.
Bi šlo z drugo klopjo? Sicer ne potrebujem polnega tovornega prostora?

Ima kateri na voljo, da zadnja klop ni enotna in se lahko en sedež odstrani?

Znamka mi ni pomembna.
Torej kaj izbrati in česa se na daleč izogniti?

Citroen Jumper - imajo online katalog z dimenzijami? V Citroen gospodarska vozila jih ni?
Ford Transit L2H1, kje je razlika med Furgon in Kombi Van?
Opel Furgon z dvojno kabino
Renault Trafic s podaljšano kabino
VW Transporter Krpan DMR

Sem kaj pozabil?

Za vse koristne informacije se vnaprej zahvaljujem.
nahrung002.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Mene( in avtorja najbrz tudi) bolj zanima kater kombi ima deljen tovorni prostor kateremu lahko tako ali drugace vsaj delno podres to pregrado (kot recimo sedez pri avtu ali vreca za smuci...) da v avto lahko nalozis tudi kaj daljsega.
Kot sem zasledil je bolj ali manj povsod pregrada kovinska in "fiksna" brez nekih odprti, kaj sele da bi sedeze podiral...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Torej trafic ima pri furgonu opcijo da odpres luknjo in porines pod sedez kaksno malenkost. Stari tega nima. Dober napredek.
Ali trafic sploh obstaja v sest sedezbi izvedbi in locenim tovornim delom? Ford in vw vem da obstajata.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Pogoj za kategorijo N1 je fiksna predelna stena. Več kot tisto podaljšanje pod klop, ne bo šlo.

Za vsak primer naj se obrne na predelovalca, včasih se je predelovalo navadne v N1

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
A imajo clioti, megani.... Tudi fiksno predelno steno? Nekateri imajo samo nekakšno mrežohttp://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=10112651&show=1

Nazadnje urejeno:

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.251
4.812
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Torej trafic ima pri furgonu opcijo da odpres luknjo in porines pod sedez kaksno malenkost. Stari tega nima. Dober napredek.
Ali trafic sploh obstaja v sest sedezbi izvedbi in locenim tovornim delom? Ford in vw vem da obstajata.

Itak da Trafic 3+3 ne vem pa če ima ta ivedenka tudi odprtino spodaj za daljše predmete...