polo 6n2...predelava...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Zdravo!

Mene pa zanima naslednje.....kako predelati haubo, da ni tiste vbokline tam ko je vw znak.....(na sliki je lepo prikazano kaj mislim)...rad bi dal na svojega to mrežico pa potem ful čudno zgleda, če je lukna tam...

Potem pa me še zanima kako najlažje odstranit črke oz napis ter vw-jev znak na zadnji strani vozila (spet ponazorjeno na zadnji sliki, kako bi želel da avto zgleda)...

primer.png

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
Za odstranitev napisa rabiš industrijski fen in laks, malo segreješ potem pa potegneš z laksom (seveda, če pod napisom ni luknjic, vw mislim, da jih nima), za izravnitev tiste vbokline pa moraš zavarit noter prvo pločevino in šele potem pokitat. To pa je delo za kleparja in nato za ličarja, kita nemoreš gor mazat na 2cm
bonk.gif

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
To pa neve vsak klepar! No dela se tako prvo, zavariš pleh potem pa mehko zalotaš spoje, potem res več ne pride rja ven, samo so to redki mojstri, ki vejo. Trdo lotati pa ni glih fajn, ker lahko pleh lepo potegne.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
U mater....že vidim, da nebo vse skupaj tako enostavno kot sem si predstavljal.......

Vidim da si iz MS....poznaš kakega takega mojstra tukaj v okolici......Ker to pa res hočem met v nulo narjeno....
zmaga.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ce je majhna vdolbina je boljse samo zacinat (ne hardlot), ker ne unicis plocevine s pregrevanje kaj se zgodi pri varjenju ker potem notranjosti ne mores zascitit ker je votel del.
Mora pa biti zapolnjeno ker tisto na gornji sliki zgleda grdo, tako se tudi na zadnji havbi naredi ce noces vec imeti znaka da ni vec vdolbine.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Sem že našel majstra.....pa tudi s ceno sma nekak skupprišla
cheer.gif
Moram še do električarja stopit, da mi zrihta motorček, da bom lahko vrata od znotraj odpiral....

Ja pa bom havbno naprej bom tudi zravnal...

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Kakšna bo cena?

Pa kje bo ta avto? V styling hunters ali styling hunters approved?

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
zgleda da mas slabega majstra ocitno bo uporabil dosti kita in se boji da se bo posedlo.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
O ceni se nerad menim tukaj....ker se vedno kak pametnjakovič najde, ko mu kaj ne paše.......
crazy1.gif

Kje pa bo avto pa me čist po domače povedano boli Qrac....samo da bo meni všeč
smile-1.gif
Je pa za moje pojme stajlan z okusom in samo najbolšo robo...ni neke cenene plastike na avtu oz sploh ni nobene plastike in tistih "aerodinamičnih" pripomočkov iz vesolja...

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
V votle dele pihneš vosek. Tudi, če lotaš lahko zaštita pločevine na notranji strani odstopi, ker pleh moraš fajn zagreti da lot zgrabi, tako da je lepo, če se kaj popravlja pihnit noter vosek. Sam dajem vosek v vse votle dele.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
kako mrezico sploh hoces dat? Upam da tako kot je na zgornji sliki- navadno samo brez znaka ker one maske ki so iz mreze so res katastrofa glede zgleda.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Za to še pa nisem slišal priznam.....upam, da bo vse cool z avtom...sicer pa je majster tu okoli znan po kvalitetnih predelavah...pa še sam mi je dal garancijo.....recimo da se kaj koli nardi da popravi na njegove stroške

Kaj ti si direkt z MS....tudi ljubitelj avto tuninga...? če ja kaj voziš in ali si v kakšnem klubu?

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
Okolica MS, bil soustanovitelj kluba, ampak po prevzemu je ratal kluba plastik fantastik klub. Klub verjetno poznaš, če si iz okolice Trenutno vozim dizla, sem pa imel dve corsi modre barve (eno še imam) , saj avta sta kar bila poznana na drag tekmovanjih.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Evo predelava končana......ko bo suho pa lepo vreme da ga operem pa postavim na sončka vam ga pofotkam in dostavim slike.....
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: