Polnjenje klimatske naprave

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Živjo! Po 11 letih je v reno kozolcu začela nagajat klima - med vožnjo izklaplja in vklaplja- ali ji manjka plina? Če ja, me zanima ali so kje akcije oziroma kje v lji in okolici (najraje brezovica ali vrhnika) je ugodno polnjenje klimatskih sistemov. LAhko tudi na zs, da ne bo kaj narobe.

Hvala!

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Po 11 letih je skoraj čudež, če je sploh kaj plina še not ostalo. Napolnit, pa ne pozabi menjat filtra zraka kabine.

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Pustimo filter, ga redno menjam. Do sedaj pa je delal bp, sedaj pa je začel kompresor izkljaplat. Hladi ok, le izklaplja, kar je občutiti pri vožnji in prej ko slej bo uničilo sklopko kompresorja. Glede na siceršnje delovanje do sedaj sklepam na pomanjkanje plina. Hladilnih je v redu, ni zabit, kar bi sicer lahko bil razlog. Torej vprašanje ostaja - kje na relaciji ljubljana - vrhnika?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Najprej plin nafili. Mogoče je zabasan uparjalnik (ali en filter v tem sistemu) pri mondeotu sem mel ta problem. Pri foordu je kuplenga klime zdržala dve leti
smile-1.gif
, ker je tako vžigal in ugašal na 2 do 3 sekunde.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
model isce klimasa, vi priporocate elektricarje..

prjatu
pickoserviser na metelkovi 15 ti bo uredil vse

Kolk pa je servisev, ki se ukvarjajo izključno s servisiranjem klimatskih naprav?
smirk-1.gif

Tudi mi imamo avtoelektriko, pa se ukvarjamo z elektriko/elektroniko, klimami, mehaniko, vulkanizerstvom ...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
model isce klimasa, vi priporocate elektricarje..

prjatu
pickoserviser na metelkovi 15 ti bo uredil vse

Kolk pa je servisev, ki se ukvarjajo izključno s servisiranjem klimatskih naprav?
smirk-1.gif

Tudi mi imamo avtoelektriko, pa se ukvarjamo z elektriko/elektroniko, klimami, mehaniko, vulkanizerstvom ...

zato sem mu dal lindiča..ki se izključno in samo s klimam ukvarja

Mirko_Barkovic

Fizikalc
16. mar 2009
894
64
28
Kamnik
Za Reno Laguno II je paket: Praznenje in polnjenje klime 56 € + delo na Reno servisu. Praznenje in kasneje polnenjeje je bilo potrebno zaradi zamenjave tesnila na uparjalniku.

Nazadnje urejeno: