Polirna pasta vse v enem

Poco loco 993

Zelenc'
17. okt 2019
9
0
1
Lep pozdrav, zanima me katera pasta je dobra v smislu da zgladi in zakrije praski e povrh vsega pa da daje lep sijaj? Zacel sem se malo ukvarjati z poliranjem vozil in je to nekako moj hobi in sem se nov na tem podrocju zato me zanima katera pasta je uncikovita da samo z njo naredis vse. Hvala za pomoc

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Brez Muje se še čevelj ne obuje!

Na TV prodaji imaš vsake toliko najboljše zadeve na svetu, pa na bovšjaku v MB je včasih "rezervni" Kramberger tudi prodajal točno to kar ti iščeš.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Lep pozdrav, zanima me katera pasta je dobra v smislu da zgladi in zakrije praski e povrh vsega pa da daje lep sijaj? Zacel sem se malo ukvarjati z poliranjem vozil in je to nekako moj hobi in sem se nov na tem podrocju zato me zanima katera pasta je uncikovita da samo z njo naredis vse. Hvala za pomoc

Lahko easy way out in sploh ne poliraš, kupiš izredno dober in poceni Sonax BSD: https://www.sonax.si/Product-Search/(node)/19404/SONAX-XTREME-BrilliantShine-Detailer

Dobi se še kak ki ima več fillerjev in tako zalije, da dejansko avto za nezahtevne zgleda spoliran. Za strojno poliranje pa se zdaj dobi tudi vrhunske all in one