poliranje črnega avta

tommas

Pripravnik
11. avg 2007
242
0
16
razviti zahod
imam avto črne barve, zaradi nekaj površinskih prask in pikc po havbi sem se lotil poliranja... uporabil sem polirno pasto od sonaxa za metalik barve, z rezultatom nisem najbolj zadovoljen
smile-1.gif
se bolj sveti ampak lahko bi bilo bolje
ima kdo kakšno priporočilo katero pasto uporabiti? po možnosti še da pasta ni bele barve, ker to res povsod ostane:)

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Moj nasvet bi bil da ne kupuj nobene paste ker (ne zameri) nimaš pojma pa boš naredil več škode kot koristi.

te razne paste, ki jih dobiš po pumpah so pregrobe in ko boš narejeno pogleda na soncu (po možnosti čez en mesec) boš kar prebledel.

Če bi rad poliral..rabiš polirni stroj, tampone, podstavek, par polirnih past (v pravem pomenu besede) ter na koncu zaščito. Torej začetna investicija ranga 400 EUR ...pa seveda veeeliko branja na to temo, poskušanja...rezultat pa bo tudi prišel.....ali ga enostavno daj nekomu spolirat (realno od 200 EUR naprej).

Sam, skočit na pumpo po Sonax pasto, pa nad črn metalik lak
ne-ne-1.gif

tommas

Pripravnik
11. avg 2007
242
0
16
razviti zahod
sem pa razmišljal da bi ga enkrat res dal enemu mojstru ampak po koncu zime, moram pa še dobit kakšno priporočilo, ker je dal kolega spolirat nekemu kao mojstru in je bil avto po poliranju slabše spoliran kot bi ga sam doma, se je prav vidlo da si ni vzel časa
zato če kdo pozna kakšnega dobrega okoli lj bi se priporočal za kontakt
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tommas pravi:
sem pa razmišljal da bi ga enkrat res dal enemu mojstru ampak po koncu zime, moram pa še dobit kakšno priporočilo, ker je dal kolega spolirat nekemu kao mojstru in je bil avto po poliranju slabše spoliran kot bi ga sam doma, se je prav vidlo da si ni vzel časa
zato če kdo pozna kakšnega dobrega okoli lj bi se priporočal za kontakt
smile-1.gif

če bi si mojster vzel več časa bi tudi več računal, tega pa nihče noče
grims-1.gif

koliko pa je mojster računal?
če je računal npr. 50€, en drug mojster CSF pa računa npr. 300€, kateremu boš potem dal avto na poliranje?

seveda tistemu, ki manj računa
cool-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
na poliranje ga daš csf-u (al pa meni :D)

ker oni ki ti 55 računa ga ne poira ampak napaca z voskom :9