Policija

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.314
17.810
113
Nemški 'cigani' in babe v uniformirani policiji, to ni igrano

Kako bodo oni rjuharje ukrotili ? Preko 3M jih imajo.
:bonk::zavijazocmi:

PoliceDemolitionMan.jpg

2. okt 2007
4.104
2.762
113
To se tudi jaz sprašujem. Sprej, tazer, metek, ... Karkoli. Oni pa gledajo in tečejo stran, ko jim model razbija avte. :bonk:

malo poglje, kako to v USA rešijo. Je na YT kar nekaj BodyCAM akcij, ko takega ne same s tazewrjem, ampak dobesedno ustrelijo. In to ni en izstrelek, ampak rafal, tako da tisti redko kdaj preživi. Mi tuaj v EU pa takšne "ujčkamo"

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
465
67
28
To se tudi jaz sprašujem. Sprej, tazer, metek, ... Karkoli. Oni pa gledajo in tečejo stran, ko jim model razbija avte. :bonk:
Verjetno čakajo da pride vodnik službenega psa, da ga spustijo nad njega.
Verjetno so se odločili, da mu pustijo prostor.
Me pa zanima, kako so ga obvladali pozneje, ker ne poznam kako se odločajo v takih situacijah.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.020
5.653
113
zakaj totega ni metek pošlatal???
Zato, ker je vsak policist razmišljal, če se mu ljubi pojavljati en mesec po medijih, potem pa še 10 let laziti po sodiščih. Delodajalec ga bo mogoče zaščitil, mogoče pa bo moral odvetnika plačati iz svojega žepa. To je EU, v Nemčiji ne more biti veliko drugače kot pri nas. Mislim, da tisti policist, ki je v Celju ustrelil človeka, ki je v mraku izvlekel nekaj iz žepa, še sedaj hodi po sodiščih.
Razen tega v realnosti pod pritiskom vsak lahko zgreši in krogla bo končala kdove kje. Kot otrok sem bil zraven, ko je stric z malokalibrsko puško v hlevu streljal prašiča in zgrešil. Bilo je kar zanimivo, kako se je zaiskrilo na nekaj mestih, očitno se krogla ob veliko betona ne ustavi kar takoj. Od takrat naprej je bil v hlevu samo strelec.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.400
9.510
113
Zato, ker je vsak policist razmišljal, če se mu ljubi pojavljati en mesec po medijih, potem pa še 10 let laziti po sodiščih. Delodajalec ga bo mogoče zaščitil, mogoče pa bo moral odvetnika plačati iz svojega žepa. To je EU, v Nemčiji ne more biti veliko drugače kot pri nas. Mislim, da tisti policist, ki je v Celju ustrelil človeka, ki je v mraku izvlekel nekaj iz žepa, še sedaj hodi po sodiščih.
Razen tega v realnosti pod pritiskom vsak lahko zgreši in krogla bo končala kdove kje. Kot otrok sem bil zraven, ko je stric z malokalibrsko puško v hlevu streljal prašiča in zgrešil. Bilo je kar zanimivo, kako se je zaiskrilo na nekaj mestih, očitno se krogla ob veliko betona ne ustavi kar takoj. Od takrat naprej je bil v hlevu samo strelec.
Sedaj ze nekaj let ne hodi vec, je pa hodil vsaj 20 let

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.020
5.653
113
Meja med tveganim početjem v službi in sprejemljivim, je danes v Evropi čedalje manjša. Za nek izreden rezultat je potrebno tveganje. Zakaj pa?
To se bo slej ko prej vprašal vsak normalen policist ali mogoče zdravnik, ki bo oporekal nekemu posegu, ker obstaja verjetnost, da se ne izide po sreči. Zakaj tvegati v službi, potem pa hoditi po sodiščih, kjer te preganja prav tvoj delodajalec? Za koga?