Nemški 'cigani' in babe v uniformirani policiji, to ni igrano
![]()
Eine ganz normale Polizeikontrolle in Deutschland
Eine ganz normale Polizeikontrolle in Deutschland — hier ist ein Beispiel, wie eine ganz normale Polizeikontrolle in Deutschland typischerweise abläuf...youtube.com
Kako bodo oni rjuharje ukrotili ? Preko 3M jih imajo.

To se tudi jaz sprašujem. Sprej, tazer, metek, ... Karkoli. Oni pa gledajo in tečejo stran, ko jim model razbija avte.![]()
Verjetno čakajo da pride vodnik službenega psa, da ga spustijo nad njega.To se tudi jaz sprašujem. Sprej, tazer, metek, ... Karkoli. Oni pa gledajo in tečejo stran, ko jim model razbija avte.![]()
www.bild.de
Nemčiji je vsak delavec dragocen.zakaj totega ni metek pošlatal???
Zato, ker je vsak policist razmišljal, če se mu ljubi pojavljati en mesec po medijih, potem pa še 10 let laziti po sodiščih. Delodajalec ga bo mogoče zaščitil, mogoče pa bo moral odvetnika plačati iz svojega žepa. To je EU, v Nemčiji ne more biti veliko drugače kot pri nas. Mislim, da tisti policist, ki je v Celju ustrelil človeka, ki je v mraku izvlekel nekaj iz žepa, še sedaj hodi po sodiščih.zakaj totega ni metek pošlatal???
Sedaj ze nekaj let ne hodi vec, je pa hodil vsaj 20 letZato, ker je vsak policist razmišljal, če se mu ljubi pojavljati en mesec po medijih, potem pa še 10 let laziti po sodiščih. Delodajalec ga bo mogoče zaščitil, mogoče pa bo moral odvetnika plačati iz svojega žepa. To je EU, v Nemčiji ne more biti veliko drugače kot pri nas. Mislim, da tisti policist, ki je v Celju ustrelil človeka, ki je v mraku izvlekel nekaj iz žepa, še sedaj hodi po sodiščih.
Razen tega v realnosti pod pritiskom vsak lahko zgreši in krogla bo končala kdove kje. Kot otrok sem bil zraven, ko je stric z malokalibrsko puško v hlevu streljal prašiča in zgrešil. Bilo je kar zanimivo, kako se je zaiskrilo na nekaj mestih, očitno se krogla ob veliko betona ne ustavi kar takoj. Od takrat naprej je bil v hlevu samo strelec.