Uporabnik Hanzi pravi:
suzica: najboljša je smrekova dila, sploh če je fajn smolnata.
Citat:
Tapameten... ne boš verjel da obstajajo za smolne kanale smrekovi "čolnički" s katerimi se poflika smolne kanale ...torej smola ni problem...štekaš tapameten?
Tudi če se regal podre, zadeva ostane na polici.
Citat:
Podre se lahko vsaka stvar na svetu, zato ne nakladaj v tri p. m.
Nikjer nisem napisal da je tisti regal pravilno sestavljen...vendar nima smisla zdaj to tebi pripovedovat, saj glede umnosti ti ne sežemo do kolen....
Da o raznem čiščenju ne govorim (če ni lakirano).
Citat:
In kdo je rekel da ne sme biti lakirano? a imaš ti v bloku na plati tudi estrih ali si talno oblogo dal direkt na betonsko plato?
Ne razlagaj nekaj kar je samoumevno...
Pri macinem regalu me motijo tisti "stebrički ki so iz "18" mm debele grčave dile.
Citat:
Verjel ali ne da bodo tisti stebrički dovolj močni...čeprav jst jih delam močnejše in sicer zaradi izgleda...
Zakaj so grče? Za malo denarja malo muzike... ne boš verjel iz kakšnega slabega lesa dela ikea kuhinjske pulte...
Vse ostalo je še kar, tisti "stebrički" pa ???. prvo varovanje ki bi ga jaz naredil je, da bi na vrhu sidral v steno vsaj z enim vijakjom
Citat:
tale mala zadeva bo stala...
Povej če imaš posteljo iz iverice...ali jo imaš tudi ušravfano v steno? Ker na postelji so kr fajn rukarji...če ne veš tapameten
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
Za regale sem govoril, da nebi glih rad dal okol 50€. Ker morm ene tri nabavt in se pozna če je taka cena.
Dj ti povej koliko polic bi ti imel in sicer koliko dolge in koliko široke.....regal je lahko dolg 5 metrov ali pa en meter....
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Suzica; koliko stane m2 colarc in koliko m2 osb plate? Cene vidim v reklami pred sabo, ti bos pa nosilnost povedu.
Ceno lesa itak veš, ceno OSB plat tudi veš....
V trebnjem in grosupljem sta dve tišlarski trgovini in VELIKO prodata materiala dolenjskim tišlarjem in ne boš verjel da prodajo zelo malo OBS plat... v trebnjem recimo enih deset na leto...pa še to ne tišlarjem...
In spet ne boš verjel da ima iveral od kaindla ali maxsa veliko večjo nosilnost kot pa te tvoje OBS plate...ki so pa tudi iverice s tem da so v njen večja granulacija lesnega materiala..sekanci... lahka je pa ko puter...
Za nosilnost OBS plate torej: vredna je glede nosilnosti pol kur*a
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Dobro, jaz sem našla slike na internetu, kako naj bi to zgledalo, regali v živo čisto dobro izgledajo in niso iz slabega lesa.
Če bi bili butasti jih midva sigurno nebi imela doma, verjemi, in če bi bili majavi jih tudi nebi imela doma, ker sva jih rabila za pospraviti veliko stvari od tega večinoma težje stvari.
Sj mu ne moreš nič dopovedat...on je glavni majster za vse stvari na tem svet...drugi smo pa eni loleki...posebej jst ko nisem še nikoli nobene dile v roki imel..po njegovem mnenju...