Poletni mix

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Leta 2005-6 je DJ Shark v sodelovanju z znanim mobilnim operaterjem izdal en zastonjski CD, ki so ga potem delili na raznih prireditvah kot je DiscoNautica.
Ta CD je eden boljših kar jih imam... me pa zanima ali je letos kje zunaj še kakšen tako dober mix? Hudo dobri ritmi in nasploh dober seznam komadov, še posebej od približno 3:00 minute dalje.

Da boš vedel o čem govorim.... poslušaj tole spodaj.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Tista leta je bla res kul house muzika, tudi za non-die-hard fene elektronike - kot sem jaz npr. Spomnim se Valetovih mixov, ki jih je objavljal na forumu, sem enga šenkal kelnarju na Pagu (ne v Zrčah), ga je tip cel vikend vrtel
smile-1.gif

Spirit thx za upload.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
sej če rabiš še iso fajl CDja mi rec... ga bom ravno te dni spravil v image CDja ampak še ne vem kako, ker mi nekaj nagaja

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Link ne dela....
frown-1.gif

ma ja, vem, sem moral odstranit posnetek, ker je Youtube težil zaradi avtorskih pravic za vsak komad posebej kljub temu, da sem podal neko obrazložitev.

Če kdo ve kako objavit takle posnetek na Youtube naj mi pove pa bom še enkrat uploadal. Mislim da je fora samo v nekakšni pravni obrazložitvi, pa ne vem kaj moram napisat.