Poletni dopust na Hrvaškem 2009: DA/NE ? Part II.

Ali boš leto počitnikoval/a na Hrvaškem...

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Tokrat z anketo

drugo vprašanje ni obvezno...

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Lahko bi še dal opcijo:

Če ne drugo, bomo pa šli tudi tja.

Sem prepričan, da veliko ljudi ne bi šlo dol, ampak če nimajo druge možnosti(finance), je tudi to ok.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma ja... sej vem. sej bi še eno opicjo dodal, sam ne znam (ali se ne da) urejati ankete!!!

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
jst ne grem samo zato dol ker so čedalje dražji. Lansko leto je blo vse tako drago da sploh nima več poante it dol.

če bojo znižal cene počitnikovanja bom še premislil, zagotovo pa ne bom oddal rezervacije že sedaj.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
žal nisem tako bogat da bi hodil na hrvaško
smirk-1.gif

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Tudi jaz ne. Sicer pa razen lepe, pa še to ne povsod, obale nimajo ponudit nič.
Že peto poletje zapored bomo preživeli urlaub v bolj prijaznih in cenejših ter lepših deželah, kot je npr. meni ljuba grčija..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Z avtom se pa žal samo do hrvaške pride.

Pa kakšni podaljšani vikendi, etc...

ali pa lepa naša.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
jaz grem tudi letos na Hrvaško na dopust. kot že cca. 30 let doslej. nisem imel še nobenega problema s Hrvati, pa tudi oni z mano ne, ko pridejo sem. probleme imajo po mojem le ljudje, ki itak imajo probleme, kjerkoli se že nahajajo.

tisti "moj" neverjetno lep otok, flora & fauna, morje...ne zamenjam za nič na svetu. MA KOMAJČAKAM!
kjerkoli drugje sem do zdaj bil, je bilo zame potovanje in čeprav lepo potovanje, to ni dopust.

nimam nobenega namena žrtvovati svoje "uporabe" Dalmacije za politčne točke teh ali onih.

Nazadnje urejeno:

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
jaz grem tudi letos na Hrvaško na dopust. kot že cca. 30 let doslej. nisem imel še nobenega problema s Hrvati, pa tudi oni z mano ne, ko pridejo sem. probleme imajo po mojem le ljudje, ki itak imajo probleme, kjerkoli se že nahajajo.

tisti "moj" neverjetno lep otok, flora & fauna, morje...ne zamenjam za nič na svetu. MA KOMAJČAKAM!
kjerkoli drugje sem do zdaj bil, je bilo zame potovanje in čeprav lepo potovanje, to ni dopust.

nimam nobenega namena žrtvovati svoje "uporabe" Dalmacije za politčne točke teh ali onih.

467716-post_slo.gif

Če pa bo zaradi nabiranja političnih pik na račun teh šestih litrov morja in kepe blata ob Dragonji manj obiska bo pa sploh super
wink-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Ampak odgovorov pri anketah se načeloma ne dodaja, ker potem ima tista opcija 0 glasov, ostali pa dosti več in potem takšna anketa ni smiselna.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Letos enkrat že bil,naslednjič malu, morda naslednji vikend, za prvi maj obvezno ,poleti pa najmanj vsak drug vikend,glavni dopust v začetku avgusta, v jeseni ... kaj se ve?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej pol bi vse karakteristike moral spremenit, a ne? pač povečaš stevilo možnih odgovorov. Ubistvu bi še enkrat naredil novo anketo...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
uf rezultati so tud tesni!

zgleda da tale kuhinja le ne bo tako uspešna, kot nekateri upajo!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Odgovor "Ne, ker se bojim vandalizma" se mi zdi malo smešen, še bolj pa to, da jih je 10 navedlo to kot razlog. Pa kakšen vandalizem že? Mi hodimo na Pag že ene 12 let pa nisem še slišal, da bi nad Slovenci izvajali vandalizem. S stališča vandalizma je bolj kritično pustit avto na parkplacu v Tivoliju...

Jst bom šel na Hrvaško in sicer na Pag... verjetno 2x za ene 4 dni. Ravno poceni sicer res ni več ampak dobim tam dol vse kar potrebujem za žur. Pa še v četrtek popoldne se lahko spomniš, da bi šel malo na morje čez vikend. V Grčijo greš bolj težko tako... Slovenska obala se pa glede dogajanja lahko samo skrije pred hrvaško, tako da kaj veliko alternative za vikend izlete itak ni.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Slovenska obala se pa glede dogajanja lahko samo skrije pred hrvaško, tako da kaj veliko alternative za vikend izlete itak ni.

Ja, če rečeš, da je Hrvaška Zrče, bo že držalo. Drugače pa ni ravno nekega dogajanja. Včasih je bil dober za žur tudi Poreč, pa zdaj že nekaj časa ni več.