Poletje se poslavlja - garderoba?

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Ko se poletje poslavlja se navadno raje nastavljamo sončnim žarkom kot pa sredi julija...
Kaj pa garderoba in prehodna obdobja? Ste danes v dolgih hlačah? Dolgi rokavi?
Ker sam "delujem" pri nižjih temperaturah še v septembru in tudi oktobru sploh ne pomislim da bi kaj več oblekel.
Tako da navadno preklopim na toplejšo garderobo ko je zutraj 12 stopinj.
In tudi med zimo mi je doma pri 20-21 vrh glave in mi je čist fajn ko sem doma v kratkih hlačah in kratki majici...

Pa vi?
grims-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Stara ljudska modrost pravi, v jeseni čim dlje v kratkih rokavih, spomladi čim dlje v dolgih.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ravno šel v trgovino po čike v kratkih hlačah in t majici. pa super erotičnih rdečih kroksicah.
ni hladno, toplo pa tudi ne...
služba mi nekako ne dopušča kratkih hlač, bom pa kratek rokav nosil zagotovo do dneva, ko dnevne temperature vztrajajo nad 20.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Meh, koledarsko je še vedno poletje, kratki rokavi, kratke hlače in flopsi takoj, ko pridem iz službe. Tut če zmrznem, mene ne bo noben j***l.
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.751
113
pri taščici
Vcerau zjutraj pri 6C z otrokom s koleson v vrtec. Jaz v crocsih, kavbojkah in kratki majici ter celadi. Mal je blo frisno, nekateri so se za glavo drzal....danes sem zaradi zdravja drugih vzel dolge rokave. Sem pa ze tri ure brez majice v kratkih hlačah

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Vcerau zjutraj pri 6C z otrokom s koleson v vrtec. Jaz v crocsih, kavbojkah in kratki majici ter celadi. Mal je blo frisno, nekateri so se za glavo drzal....danes sem zaradi zdravja drugih vzel dolge rokave. Sem pa ze tri ure brez majice v kratkih hlačah
hysterical-1.gif

Jaz tudi še mirno kratke rokave zjutraj. Za tistih pet sekund na prostem se mi ne vlači s sabo dolgih rokavov, ki jih potem nimam kam dat.