Citat:
Uporabnik yahel pravi:
čisto tako iz firbca me zanima v kolikem času se pokvari voda katero natočiš iz pipe in jo shraniš v hladilniku pri 8 stopinjah?
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
čisto tako iz firbca me zanima v kolikem času se pokvari voda katero natočiš iz pipe in jo shraniš v hladilniku pri 8 stopinjah?
Mogoče zato ker imam na pipi čaj z 19C, želim pa mrzel malinovec, pa ne z ledom.Citat:
Uporabnik skala pravi:
dobro ampak zakaj bi vodo IZ PIPE dal v hladilnik? če pa vedno teče iz pipe? ko je v vodovodni cevi ni na temnem in dokaj hladnem?
Citat:
Uporabnik skala pravi:
mesec dva ziher. pomoje boš prej spraznil zbiralnik kot pa se bo voda postala. samo vsake toliko časa ga polopnoma sprazni im spucaj.
Kljub temu, da gre verjetno spet za neke čira-čare me zanima, če je kdo to že poskusil uporabiti?Citat:
Se izogibate vode iz pipe? Je vaša voda slabega okusa? Zapravite goro denarja za vodo v plastenkah? Mi imamo enostavno rešitev za vas.
Vrč za filtriranje vode, s katerim boste hitro in enostavno prečistili vodo. Zagotovite si pitno vodo, saj s filtriranjem bo vaša voda imela zmanjšano vrednost vodnega kamna in ostalih nečistih kovin.
Karakteristike:
*prednost za okolje
*poslovite se od plastenk
*enostavno polnjenje
*kapaciteta vrča 2,4 l
*doba filtra 160 l oz 70 dni
*vaša voda bo čistejša, zdrava in boljšega okusa
Čista voda za zdravo telo!
Voda se ne pokvari, neglede na to pri kateri temperaturi jo hraniš.Citat:
Uporabnik yahel pravi: