Pokerstars

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mi2 s kolegom sva 1x igrala za 20.000$, vložila 10€, bila nekje med prvih 18 in pokasirala 150$.
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Najhitreje nakažejo dinare, pa nasploh so mi najboljši. Lažje mi je tam igrat, preglednejše mi je...

Pa če igraš za prave dinare lahko naletiš na kako znano ribo.

Izogibaj se romunom, slovakom, čehom, poljakom, navali na američane in nemce.

Igraj zjutraj, od 7mih do 9ih je zlata ura za igro proti američanom, kot rečeno se pa
romunom in podobnim "revnejšim" izogibaj v velikem loku.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Igramo raje na sajtih polnih gamblerjev, PS, FTP imajo ogromno tight "grinderjev". Software je sicer slabši, a to ima tudi svoje prednosti.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Tudi sam trenutno na Full Tiltu.

Glede na to, da cash game ne nameravam več igrati, razmišljam, da se spravim na Pokerstars.

No, da se še jaz pohvalim. Zmagal sem v soboto turnir: 3$ rebuy; 1700 igralcev. Dobil 3000$.
smile-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Kolk mate preigranega, nastudiranega, knjig prebranih al je kaksen srecko, ki je napamet celo kaj dobil? Me mika, da bi kaksno solidno knjigo najprej prebral, priporoca kdo katero?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.080
11.185
113
tole nekak ni kruha..vsaj dolgorocno, oziroma ce mislis igrat da bos kaj potegnil, potem je to sluzba.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kolk mate preigranega, nastudiranega, knjig prebranih al je kaksen srecko, ki je napamet celo kaj dobil? Me mika, da bi kaksno solidno knjigo najprej prebral, priporoca kdo katero?
Saj če se registriraš na bilo katero stran o pkru(jaz poznam le pokerstars), te tam brezplačno naučijo igrati poker, imaš navodila, brezplačne tečaje, razne fore, kvize itd., tako da knjige res ne rabiš, saj vaja dela mojstra. Torej, pojdi na eno teh strani, si preberi vso literaturo gor, igraj brezplačno za igralni denar in sčasoma ti bo vse jasno!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Tudi sam trenutno na Full Tiltu.

Glede na to, da cash game ne nameravam več igrati, razmišljam, da se spravim na Pokerstars.

No, da se še jaz pohvalim. Zmagal sem v soboto turnir: 3$ rebuy; 1700 igralcev. Dobil 3000$.
smile-1.gif

Jaz pa prejšen teden $400 svinga na 0.25/0.50, to je 800 blajndov. Niti me ne spominjat.
2para proti dvema višjima, strejt proti višjemu, miljon AKs missflop, riverji, ehh, jaz še samo
piva odpiram tu zraven tipkovince, pa sam sebe sprasujem "zakaj si to delaš?"

Če me človek na set-flop, plača allin $80 na 57$ pota pa dobi runer-runer lestvico. Edini 2 karti ki
mu data dihat.

Ajde so mi prejšni mesec plačali nove letne gume pa kesl bencina, samo vseeno bolijo taki udarci,...

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
@Schumi: precej prebranega, preštudiranega. Priporočam spodnji dve knjig od Harringtona. Če ne poznaš osnov ti zna biti sicer kar zahtevna.
Cash Game 1
Cash Game 2
Tovrstne knjige so vredne precej več kot vsi ti kvizi in kvazi tečaji, ki jih omenja Car.
Sta pa to knjigi za Cash game. Za turnament so drugačne. Mislim, da ima tudi Harrington knjige za turnamente.

Računat na to, da bi profesionalno igral poker je pa v večini primerov le mokra želja. Ne pravim, da se ne da. Samo je svinjsko zahtevno.

@Malcom: Vzporedno s turnirjem, ki sem ga zmagal, sem igral še 10$ rebuy. 10.000 nas je začel. Prvo mesto je bilo vredno cca. 70.000 USD.
Izpadel sem 150. Na pre flopu sem 3betal (praktično all in) z KK. Oba, ki sta klicala sta imela AQs. Na flopu je padel A
cry12bpy.gif

Če bi pobral bi bil v tistim trenutku med pet.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:

Računat na to, da bi profesionalno igral poker je pa v večini primerov le mokra želja. Ne pravim, da se ne da. Samo je svinjsko zahtevno.

Se da, in nekaj takih je pri nas. Problem je edino, ker rabiš bankrolla vsaj ene 10k, da si varen pred svingi in da te ne
stilta ko pušneš jurja v enem tednu.