Pokemon Go obnorel svet

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Drugače sem bil fan pokemonov, ampak tale igra je še kr fejst v beta verziji, ni fighting sistema, ni čara, kot so ga imeli pokemoni na gameboyu, vseskupaj je bolj češko, sem hitro izbrisal.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
čakaj kako to deluje? na lokacijo?
samo čakam da bodo ljudje pred avte in vlake skakali. že tako samo bulijo v ekrančke pa nič ve nejo kaj se okoli dogaja.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Na hitro mal pogledal zakaj gre pri tem Pokemon Go...glede na obsedenost folka sem najprej pomislil,da gre za neko foro,kjer se folk spoznava med sabo v real lifu...ok,ne gre za to!
Potem sem seveda pomislil,da se s tem da služiti...aha,ok,niti služiti se ne da s tem!
13.gif

Torej hodiš okoli,iščeš pokemone in jih zbiraš,in na koncu razen tega da si v neki računalniški igrici prilezel do določene stopnje,v resnici nimaš nič od tega? A je to možno,da folk tako obsede,ali sem kaj spregledal?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Na hitro mal pogledal zakaj gre pri tem Pokemon Go...glede na obsedenost folka sem najprej pomislil,da gre za neko foro,kjer se folk spoznava med sabo v real lifu...ok,ne gre za to!
Potem sem seveda pomislil,da se s tem da služiti...aha,ok,niti služiti se ne da s tem!
13.gif

Torej hodiš okoli,iščeš pokemone in jih zbiraš,in na koncu razen tega da si v neki računalniški igrici prilezel do določene stopnje,v resnici nimaš nič od tega? A je to možno,da folk tako obsede,ali sem kaj spregledal?
v bistvu je to aplikacija ki manipulira z ljudmi da bodo mislili da je zemlja okrogla...

Nazadnje uredil moderator:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
13.gif

Kdo ve v katero smer bo šlo....

Jst si tudi nisem mislil, da se miljoni obračajo v prevlekah za orožje v eni trapasti igrici, s tem da ne dobiš nobene prednosti pred drugimi. klik

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
sicer ne igram in nimam namena.
vseeno pa moram rečt da wow kaj jim je ratalo. Se ne spomnim kaj je bila zadnja igra ki je tako obnorela svet. mogoče WoW pred več kot 10 leti?s tem da je igra še baje v beti? ceu kup stvari ne morš delat ki si jih drugače prek kart pa teh nintendov

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.006
113
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
13.gif

Zombi apokalipsa se je začela
Slušalke v ušesih, oči na ekranu in hodi po cesti.

Ima ludih i posle rata
evil.gif
.