Pokanje kožice na penisu

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Težavica, ki je postala precejšnja težava. Sem namreč neprostovoljni donator materiala za kalamare, torej obrezan iz medicinskih razlogov slabih deset let nazaj. Do pred kratkim je kožica počila na "vratu" penisa (področje pod glavico, na prehodu v telo penisa) ob kakšni bolj intenzivni posteljni telovadbi, zdaj pa poka že redno. Neprijetno in boleče. Kakšen recept kako sanirat težavo? Celjenje ni posebna težava - Bepanthen Plus par dni, pa je. Najbrž bi potreboval nekaj kar bi kožo na tem področju odebelilo in jo naredilo bolj elastično ...
Še en pomemben podatek; od pred kratkim je moj spremljevalec Abraham...

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.031
3.729
113
Zdaj, če si šele pred kratkim zamejal partnerja z Abrahamom to ne izključuje zgodovine tvojih prejšnjih partnerjev. (ma samo smo se hecali)
Si kaj prekrižaril forume na to temo?

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Niti ne (še). Če bi imel odgovor, ne bi spraševal, al ja ... Ni ga čez nasvet iz prve roke, zato vprašnje tu.

Tole stanje ni povezano z zgodovino partnerjev pred abrahamom, to je edino kar sem prepričan. Brez heca :evil:

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.031
3.729
113
Ok. Domnevam, da si imel redno razmerje. Pri obema nič problemov, ter, da se je pokanje pojavilo iznenada.
Ta del, ki poka je že več let izpostavljen in se je moral utrdit. Če ni kaka alergija (kondom, pralna sredstva na perilu) ali glivična okužba (težko glede na odprtost - zračnost).
Ne povezuješ z ničemer?

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Nak, ne da bi vedel... To je tisto kar me bega. Ker zadeva se slabša ob praktično nesptremenjenih ostalih pogojih. Tudi sredstvo za boljšo prekrvaljenost :evil: je isto

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Sem razmišljal v tej smeri. Z dodanim kolagenom in še kaj. MSM in hondroitin tudi že jemljem kašen mesec ali dva (bele pikice,kolikor jih je bilo, na nohtih so izginile ...), kolagen pa še ne.
Kakorkoli, kaže da bom delil kremo z mojo. Ona na faco jaz pa na kur** :aplauz:.
No, kakorkoli, hotel sem samo preverit če je kak sotrpin tu in kaj je (če je) pomagalo njemu ...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Jaz bi ti svetoval tole zadevo - https://www.zeleni-dotik.si/hipoalergeno-mazilo-za-kozo

Pred časom sem namreč zaradi uporabe očitno napačnega oz. meni ne najbolj primernega olja za akcijo imel neko manjšo infekcijo or something zaradi katere sem imel skorajda identičen primer kot ti ampak bolj kot ne brez ponavljanja in sem zadevo rešil z zgoraj omenjenim produktom.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.031
3.729
113
V davnih časih je obstajalo cink-vitaminsko mazilo. Preveri ali se ga še dobi.
Morda poskusiš s Praško pasto.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Hvala. V to stran nisem razmišljal, vsekakor za probat...

Meni je rešilo kompleten problem v 3 dneh. Ampak kot rečeno - pri meni je bilo brez ponavljanja. Se pa v zadnjem času ob večjem porastu raznoraznih zdravil, krem in drugih zvarkov spet vse bolj in bolj kaže uporabnost določenih zelišč tako da jaz bi na tvojem mestu kar sprobal zadevo ja, za izgubit nimaš veliko.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Cink vitaminsko mazilo je mazilo za celjenje, kolikor se spomnim. To je pokrito z bepanthenom. Je pa za razmislit....

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.031
3.729
113
V bepahthenu imaš še antiseptik, ki pa ne vem ali pride v poštev, če okužbe ni.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Antiseptik je v plus varianti. Pride v poštev, da se okužba ne pojavi - hitrejše cljenje. Ranica je le na relativno ne ravno higieničnem mestu, tudi če se pazi ...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Pa če bi šel do dohtarja? Ker tvoji simptomi so lahko tudi posledica kakšne spolno prenosljive bolezni, glivične okužbe ipd. in to boš moral vse zdravit sistemsko ali pa vsaj z zdravili po receptu lokalno, mazanje z nekimi zvarki dolgoročno ne bo pomagalo. Če je vzrok v kakšni taki okužbi se bosta morala zdravit celo oba s partnerko oz. več vas če izvajate kakšne grupne orgije!;)

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Sicer nisem zdravnik, ampak pri svojih letih bi opazil kaj neprijetnega povezanega z okužbami, takimi ali drugačnimi. Sem že v preteklolsti in tudi zdaj ne vem zakaj ne bi. Poleg tega sem imel prejšnji mesec sistematski pregled (služba) in bi najbrž dobil kakšno obvestilo, če izvidi ne bi bili normalni ...
Hvala pa za nasvet. Tudi to je v planu, če se zadeva ne bo popravila ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
lahk da je šel v auspuh, pa je se cesa nalezel..drugače pa pa kak mesec šparanja, pa da vidiš (pa da ti vmes jajc ne raznese):D