Poharc grozi

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Kot je videt je njegove predloge na referendumu velika večina slovenske raje gladko odbila-odsekala... torej podpora koaliciji levičarski na minimumu oziroma samo še izgubljeni v vesolju verjame vanjo...
stupid-1.gif

Je izjavil da bodo pa zdaj upokojenci trpeli..da ni denarja..on se pa gre nekakšen rdeč križ in šenkuje denar raznorazni grčiji in podobnim nesmiselnim projektom
stupid-1.gif

Zdaj bi morala raja skup stopit in te levičarje vse v keho fuknit--jim odvzet vse premoženje katerega so nakradli v teh letih...javne uslužbence prepolovit...regrese v bankah in ostalih javnih inštitucijah obvezno ukinit..itd itd
10.gif

Pesda..raja --zgleda da bo treba iti na ceste da se dokončno losamo teh tajkunskih levičarjev, kateri imajo samo namen državo spravit na dotalni kant
10.gif

POHARC--SPOKAJ SE ČIM DLJE!!!!!! Iz slovenije ven..v grčijo spokaj!!!

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa ne mi rečt, da ne bi enako naredil tudi z desničarji?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.805
6.568
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Je izjavil da bodo pa zdaj upokojenci trpeli..da ni denarja..on se pa gre nekakšen rdeč križ in šenkuje denar raznorazni grčiji in podobnim nesmiselnim projektom
stupid-1.gif

Zdaj bi morala raja skup stopit in te levičarje vse v keho fuknit--jim odvzet vse premoženje katerega so nakradli v teh letih...javne uslužbence prepolovit...regrese v bankah in ostalih javnih inštitucijah obvezno ukinit..itd itd
10.gif
Ti govoriš že skoraj kot pravi sindikalist.
cheer.gif

Denarja Grčiji nismo šenkali temveč rešujemo Evro, da se ne sesuje. Ker bomo potem imeli še večje težave.

Koliko denarja so pobrali tajkuni in koliko časa bi z njimi plačevali pokojnine ve celo Urška.

Če se zmanjša število zaposlenih v javni upravi, nam bo šlo še slabše (ker ne bodo koristili storitev - naprimer mizarskih) in še več denarja bo šlo za brezposelne.

Tega glede regresov pa ne razumem - sindikalisti se vedno borijo ZA čimvišje regrese, sedaj pa so ljudje proti temu, da bi delavci prejeli plačilo za svoje delo. In tudi z denarjem od regresa bo kdo kupil novo mizico ali leseno ograjo.
aplauz.gif

Rešitev je po moje v povečanju števila zaposlenih, spodbujanju majhnih podjetij (ki jim banke sedaj ne upajo posojati denarja), pridobivanju novih poslov v tujini (to naj bo primarna dejavnost ambasad, ne pa nakupovanje vrtnih pripomočkov in keramike).

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Se morem spotaknit zaradi JU. Kr vse prepolovit? Pa nič regresa? Matr si radodaren. Jaz bi še plače zmanjšal. Že sedaj mam bruto 1024 pa sem komaj začel delat,pa regres mam. Pa dva oz trije furamo oddelek s 120 + barab. Isto policijska ablast. Njih pa še normali folk fooka v glavo da ne omenim njihovega vodstva,.... itak da je treba policaje prepolovit.

Matr me razfooka mo vsi na splošno udrihate po JU. Pa sej jaz tudi a na tiste, ki se zmišljujejo delavna mesta v JU, ki si zmišlj ujejo kr ene agencije, ministrstva,......
Pa še to. En kup jokanja (jaz sem tudi zraven) mamo tukaj na alterji a nič ne naredimo. Bl ko stokamo, slabi je.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Je izjavil da bodo pa zdaj upokojenci trpeli..da ni denarja..

Ta stvar mi je zeloooo zanimiva pr levakih...

Plan A: NE sprejmemo pokojninske.......zastrašujejo pokojnine bodo manjše

Plan B: SPREJMEMO pokojninsko.....ja
13.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.805
6.568
113
Isto kot pri študentih - "nam ni treba poznati vsebine zakonov / izračunov, saj so naši voditelji vse preučili in nam povedali, kako glasovati."

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Mnja......jaz sem glasoval proti spremembi študentskega dela......ker še sami niso vedl kaj hočjo....sej kle je pa isto....neki bi pa ne znajo definirat
bonk.gif

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Kakšna je sploh razlika med levico in desnico? Kakšna je sploh razlika med kao desno politiko JJ in kao komunistom BP?
Ali nam ni jasno, da oba zastopata predvsem interese kapitala. V teh časih bi lahko že bilo povsem jasno, da so načela neoliberalizma ta, ki jim sledi večina politikov po svetu.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Se morem spotaknit zaradi JU. Kr vse prepolovit? Pa nič regresa? Matr si radodaren. Jaz bi še plače zmanjšal. Že sedaj mam bruto 1024 pa sem komaj začel delat,pa regres mam. Pa dva oz trije furamo oddelek s 120 + barab. Isto policijska ablast. Njih pa še normali folk fooka v glavo da ne omenim njihovega vodstva,.... itak da je treba policaje prepolovit.

Matr me razfooka mo vsi na splošno udrihate po JU. Pa sej jaz tudi a na tiste, ki se zmišljujejo delavna mesta v JU, ki si zmišlj ujejo kr ene agencije, ministrstva,......
Pa še to. En kup jokanja (jaz sem tudi zraven) mamo tukaj na alterji a nič ne naredimo. Bl ko stokamo, slabi je.

Hja kaj naj ti rečem druzga kot, da drži kar si napisal. Pa vendarle, si napisal kje je problem.......
Dokler bo tako, da je nek lep procent ljudi ogromno časa na bolniški, dokler jih naslednji procent nezna ali noče delat in jih v resnici kaj prispeva samo kaj vem recimo 60% potem je potrebno teh (recimo) 40% prepričat, da začenjo delat ali jih zamenjat,

In dalj časa, ko se to ne zgodi težje bo in ostrejše bo. Nekdo se bo moral tega oz optimizacije lotiti in jo uspešno izvesti. Za začetek bi lahko našli način kako nekoga odpustiti.
Ampka meni se nekako zdi, da se to ne bo zgodilo in bodo odrezali po neki uralnilovki in bodo tisti, ki zares delajo še bolj obremenjeni.
Sindikati če bi bili pravi bi lahko pri tem pomagali, namreč najti odelke in ljudi, ki ne delajo drugega kot zmedo in se svaljkajo po bolniškah.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Glej brez zamere, ampak če take stvari govoriš očitno nimaš pojma o pojmu in raje ostani na oblikovanju lesa, razmišljanja pa pusti za druge. Mešaš skupaj vse po vrsti ... mislim oslarija res.

Govoriš nekaj o dajanju denarja Grčiji itd. Ker vem, da ne razumeš stvari, ti bom napisal zelo preprosto, da boš razumel na svojem primeru... s tem denarjem poskušamo rešiti tvojo rit in tvojo delo in da bo tvojih 10€ še naprej vrednih vsaj 5€ če razumeš.

Še bolj pa si pahnjen, če verjameš temu, da je tukaj kriva vse vlada, levaki itd. Za vse te zadeve so krivi ČISTO VSI, tako LEVI kot DESNI. Eni brez drugega nebi morali narediti nič, zato ne govori oslarij.

Če si vsaj malo pameten, potem ne razmišljal, da bo situacijo rešila desnica, ker je vsaj toliko pokvarjena kot levaki!

VSI SKUPAJ SO GNOJ IN NISO VREDNI NITI ENEGA GLASOVA!

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Jansa je pa spet glasen naredil ni pa nic!

Poharc je pa po mojem na eni tezki drogi!
uf-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tisti, ki bo javni sektor zreduciral na 1/4 od sedajšnjega stanja, ima takoj moj glas! Če bo hotel to narediti, bo pa moral spremeniti marsikaj, z ustavo vred.

91. leta so se na vladi dogovorili, da je edina perspektivna vloga Slovenije na tem svetu v trgovini in turizmu. Nič razvoja, nič industrije!
Kako kratkoročno razmišljanje!!! Vsakdo, ki si mora svoj denar sam prislužiti, ve, da je to nonsenz. Kratkoročni plan!

Potem so nastale razne vladne ali državne službe, ki so same sebi namen - pobiranje denarja (davki, prispevki, pristojbine ...), pridobivanje denarja, - to pa ne!

To, je "gordijski vozel" pri nas in narod je preveč razklan, da bi znal najti vodjo, ki bi udaril po mizi.

Demokracijo so že stari grki poznali, mi si jo pa še po 2500 letih zgodovine nekako drugače, po balkansko predstavljamo.

Nazadnje uredil moderator:

sad

Guru
24. avg 2007
21.303
9.921
113
Jah nič, sedaj čakamo, da bo z interventnim zakonom začel klestit javno upravo. Sicer kot vedno po stari navadi verjetno počez, kar pomeni, da bodo najebali tudi tisti, kateri dobro delajo in so že sedaj preobremenjeni, ampak bolje nekaj kot nič. Me zanima, če ima jajca si znižat plačo
smile-1.gif
.
Sicer pa, morda bo že jutri povedal, da odpeketa v EU...

Drugače pa ima fenomenalno priliko, da skensla brezplačen vrtec za drugega otroka. Jeb.at ga, treba šparat, da bo šlo 130 MIO v železnice, da si bodo lahko fajne regrese talali, pa pol šihta prespali.
cheer.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zarad takih bedarij je treba vpelat enopartijski sistem.

ker govoriš, sploh en veš o čem govoriš

ti je en že lepo anpisal kako je z grčijo..pa ne pozabit na nato..tam je bil tvoj jani paradni konj. pa ne pozabit tajkunov..levih..srota, bavcarja, zidarja, tovšakove, mariborske nadskofije..pa se kakega se najde.

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Glej brez zamere, ampak če take stvari govoriš očitno nimaš pojma o pojmu in raje ostani na oblikovanju lesa, razmišljanja pa pusti za druge. Mešaš skupaj vse po vrsti ... mislim oslarija res.

Še bolj pa si pahnjen, če verjameš temu, da je tukaj kriva vse vlada, levaki itd. Za vse te zadeve so krivi ČISTO VSI, tako LEVI kot DESNI.

smile-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Kakšna je sploh razlika med levico in desnico? Kakšna je sploh razlika med kao desno politiko JJ in kao komunistom BP?
Ali nam ni jasno, da oba zastopata predvsem interese kapitala. V teh časih bi lahko že bilo povsem jasno, da so načela neoliberalizma ta, ki jim sledi večina politikov po svetu.

Pa o kakem neoliberalizmu govoriš ti pizdek zagovedani?
13.gif

Slovenija liberalizma in neoliberalizma ni videla niti od daleč. Pri nas imamo bodisi komunajzarje ali klerofašiste. Narod preprosto rad voli tiste, ki bodo drugim kaj ukradli in njim kaj dali, brez da jim bi bilo treba delat. Davke naj plačujejo ostali, mi bi samo cuzali dobrote iz proračuna, od penzij do zastojn vrtcev.

Liberalizem pomeni svobodo. Svobodo tudi v tem, da ne plačujem računov in zapitkov za druge in svobodo v tem, da moram delat zase. To pa noben slovenski politik in povprečni slovenec ne šteka. Zato pa smo tam, kjer smo. V riti. Razpasla se je lenoba in laž. Pridni in pošteni so demotivirani in v fazi izumiranja.

Nazadnje urejeno:

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Aja? Kaj pa sem napisal kaj takega? To, da so vsi gnoj od gnoja in da imajo v planu samo sebe?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:

Še bolj pa si pahnjen, če verjameš temu, da je tukaj kriva vse vlada, levaki itd. Za vse te zadeve so krivi ČISTO VSI, tako LEVI kot DESNI.

smile-1.gif

kje vidiš nesmisel

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Tisti, ki bo javni sektor zreduciral na 1/4 od sedajšnjega stanja, ima takoj moj glas! Če bo hotel to narediti, bo pa moral spremeniti marsikaj, z ustavo vred.
Jaz pa ne vem, če bi dal glas tistemu, ki bi posledično zaprl 1/4 šol, pa 1/4 vrtcev, 1/4 bolnišnic, 1/4 fakultet, odpustil 1/4 paznikov v zaporih, odpustil 1/4 gasilcev in reševalcev, odpustil 1/4 policistov (še več bi jih moralo bit na cestah, glede na število budal za volanom) itd.
Če pa to 1/4 celotne javne uprave našel in odpustil na upravnih enotah ipd., pa si ne znam predstavlajt, kako bi potem UE funkcionirala v praksi.

Ne vem no, nekateri pač mislijo, da je javna uprava samo tisti del zaposlenih v pisarnah na upravnih enotah.
confused-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Ti govoriš že skoraj kot pravi sindikalist.

Denarja Grčiji nismo šenkali temveč rešujemo Evro, da se ne sesuje. Ker bomo potem imeli še večje težave.

Koliko denarja so pobrali tajkuni in koliko časa bi z njimi plačevali pokojnine ve celo Urška.

Če se zmanjša število zaposlenih v javni upravi, nam bo šlo še slabše (ker ne bodo koristili storitev - naprimer mizarskih) in še več denarja bo šlo za brezposelne.

Tega glede regresov pa ne razumem - sindikalisti se vedno borijo ZA čimvišje regrese, sedaj pa so ljudje proti temu, da bi delavci prejeli plačilo za svoje delo. In tudi z denarjem od regresa bo kdo kupil novo mizico ali leseno ograjo.

Stvar si zanimivo povedal...

Naj ti povem, da je že Pahor med vrsticami povedal, da smo denar šenkali Grčiji in tako pravijo tudi ekonomisti... Dajemo jamstva, ki jih nebi smeli dajati..., saj bi bil naša zadolženost bistveno drugačna, če bi notr dali Darsove pufe, ki so v resnici državni...

O JU raje nebi zgubljal besed... univirzitetni priskledniki gledajo u luft in porivajo printerje in kuhajo kavice... ščiti jih zakon o neodpuščanju....

pri sodnikih je tako imamo največ sodnikov na prebivalca obenem pa največje sodne zaostanke..., isto je pri birokratizaciji...

ps... pa zavod za zaposlovanje, nadomestilo daje največ 600 eur; + doba ni neomejena, tukaj je vseno win win situacija za proračun, al ga za printarje nosit plačujejo čez čuka.....

na koncu bom kratek, govoriš kot naša vlada....

Da bo mera polna so vse vlade jemale ogromne količine denarja iz pokojninske blagajne, zato tudi nočejo slišat o navideznih računih. Največji davčni dolžniki ne plačujejo davkov, med njimi tudi državnolastniške firme?
.............................................