Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Za multipraktik bosch sem pred leti podoben plastični zobnik našel samo na servisu. Prodati mi ga ni hotel, ker je baje "toliko različnih tipov" in sem moral strojček dati tam na servis.
Ne vem, kako je z distribucijsko mrežo takih rezervnih delov...
Citat: Uporabnik Pepe pravi:
Za multipraktik bosch sem pred leti podoben plastični zobnik našel samo na servisu. Prodati mi ga ni hotel, ker je baje "toliko različnih tipov" in sem moral strojček dati tam na servis.
Ne vem, kako je z distribucijsko mrežo takih rezervnih delov...
Za podobno zadevo sem dobil rezervni del na servisu. Serviser mi ga je prodal brez problema. Poslal po pošti. Mislim da je stalo 6€+ 3€ poštnina. Tako, da ni nujno, da se ne da dobiti ali nočejo prodati.
Mogoče bi bilo treba za tega proizvajalca pogledati v garancijski list oz. papirje , kje je servis. (na netu se res ne hvalijo s servisi). Al pa v trgovini pogledati kje je servis za tega proizvajalca.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.